Kisalföld logö

2018. 12. 10. hétfő - Judit 3°C | 7°C Még több cikk.

Továbbra sem fogadja el a Fidesz Gyurcsány Ferenc személyét

A Fidesz "jó partneri viszonyra" törekszik a szocialistákkal, de Gyurcsány Ferenc személyét továbbra sem fogadja el – mondta Navracsics Tibor a TV2 csütörtök reggeli műsorában.
A Fidesz frackióvezetője szerint "szimbolikus" jelentőségű, hogy a Fidesz képviselői kivonulnak a parlamenti ülésteremből, valahányszor a miniszterelnök előre bejelentett szólásra jelentkezik. Az ellenzéki pártnak súlyos kifogásai vannak Gyurcsány Ferenc személye ellen, véleménye szerint neki köszönhető a "gyűlölet- és az irigységpolitika" meghonosítása a magyar belpolitikában. A Fidesz politikusa a napirend előtti kormányfői megszólalásokat "agitációs és propaganda kiselőadásoknak" nevezte.

Navracsics kijelentette: "Bárcsak már feladhatnánk ezeket a kivonulásokat". Pontos feltételt nem szabott, de hangsúlyozta: ehhez arra van szükség, hogy a kivonulást elindító okok megszünjenek.

A frakcióvezető szerint, míg a kormánykoalíció biztosítja a többséget Gyurcsánynak, addig ő a miniszterelnök, és erről "nincs vita". Pártja ugyanakkor a jövőben is minden alkotmányos eszközt felhasznál, hogy elérje Gyurcsány távozását.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Enyhe a tél, kevesebbet fűtünk

A meleg ősz jól jött a lakosságnak, de rosszat tett a tüzépeknek, mert a megszokott második roham nem indult meg decemberben. A kereskedők ebben a hónapban bíznak, jóllehet, ekkor a legtöbben kénytelenek legalább tíz százalékkal emelni az árakon. A cseh és lengyel kitermelők szerint az emelés mértéke így is elmarad nálunk a gáz áráétól. Tovább olvasom