Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 14°C Még több cikk.

Tóth Vera húsz gyereket szeretne

Vera most a húgával, Gabival éli újra azt, amit tavaly élt át, sőt, még jobban izgul, mint akkor.
– A Megasztár óta mennyire találta meg önmagát a magyar zenei életben?

– Bár érnek azért negatív hatások is, szerencsére több a pozitív. Úgy érzem, Magyarországon meg kell szerettetni az emberekkel a jó zenét. Az elfogadott közízlésen szívesen változtatnék, ha tehetném, bár tudom, hogy ízlések és pofonok különbözők. Szerintem az emberek ki vannak éhezve az igényes zenére, arra, hogy a zenészek lelkiismeretesen csinálják azt, amire vállalkoztak. A Megasztár jó példa arra, hogy az igényességre igenis szüksége van a hazai közönségnek. Engem szerencsére szeretnek, ennek nagyon örülök, semmi mással nem foglalkozom: csak hajrá és megyek előre.
Bókok és öltözködés

– Nőként milyen hatások érik?

– Csak pozitív. Elismer a szakma, és ez nekem nagyon jólesik, sok energiát ad. Kapok különböző bókokat is, melyeket azelőtt nem. Számos dologgal megismerkedtem az utóbbi hónapokban, például az öltözködés területén. A legfontosabb, hogy igyekszem elfogadni önmagam.

– Van stylistja, vagy mindent önmaga talál ki?

– Van, mert úgy érzem, még szükségem van rá, de már sok mindent megtanultam, én is tudok magamnak ruhatárat válogatni, tudom, hogy a színek hogyan harmonizálnak a színpadon, és hogy az emberek mit szeretnek. Sokat tanultam a másfél év alatt a show-business világában, és van egy nagyon jó producerem, neki sokat köszönhetek.

– Mi az, amit a tanultakból át tud adni húgának, a Megasztár második részében versenyző Gabriellának?

– Mindig azt mondom, hogy tanulni életünk végéig kell, be kell fogadni az információkat. Ez vonatkozik a testvéremre is, aki meglehetősen nehéz eset, de szerencsére olyan az agya, mint a szivacs. Néhány éve még nem tudtam volna segíteni neki, elmagyarázni, hogy ez meg az micsoda, most már erre képes vagyok. A húgom 17 éves, szeleburdi lány, de elfogadja az idősebbek tanácsait. Nemcsak az enyémet, de a szüleinkét is.

– Melyik a nehezebb? Végigcsinálni a Megasztárt, vagy a testvéréért izgulni a nézőtéren?

– Újraélem vele azt, amit tavaly éltem át, de jobban izgulok lent a közönség soraiban, mint amikor a színpadon voltam. Nagyon büszke vagyok rá, hogy idáig eljutott, bár én már azzal is elégedett voltam, hogy az ötvenbe bejutott. Nem arról van szó, hogy nem hiszek benne, mert borzasztóan tehetséges lánynak tartom őt, de azt mondom, hogy soha ne akarjon többet ennél. Szüleink is arra tanítottak minket, hogy ami van, azt becsüljük meg.

– Ön 2004 hangja lett. Szükségesnek érzi-e, hogy továbbképezze a hangját?

– A hangképzést nagyon fontosnak tartom, de nem járok énektanárhoz. A nagy énekesnők – Whitney Houston, Mariah Carey – albumairól is sokat lehet tanulni. Mindenből igyekszem meríteni valamit, de szeretném, ha Tóth Vera mindig Tóth Vera maradna.

– Az éneklésen kívül milyen tervei vannak?

– Tanulni szeretnék. Angol nyelvet és dzsesszzenét. De szeretnék fogyókúrázni, emellett valamikor lakást venni, később bepasizni, és szeretnék gyerekeket, legalább húszat.

– Húszat?

– Na jó, annyit azért mégsem. A mi családunkról tudni kell, hogy hatalmas. Nálunk hagyomány, hogy sokan vagyunk és nagyon hangosak, akár egy olasz család. Temperamentumos família vagyunk, én is majd egy hasonlót szeretnék.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Le a fejjel!

Tímár Péter legújabb filmje, a Le a fejjel! történelmi komédia: egy középkori pohárnok küzdelme… Tovább olvasom