Kisalföld logö

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 3°C | 9°C Még több cikk.

Tisztább, őszintébb, nyíltabb városvezetést akarnak

Közös polgármesterjelöltje lesz Csornán a jobboldali összefogás- nak, dr. Turi György. A Fidesz – MPSZ és a KDNP helyi szerveze- tei együttműködési megállapodást kötöttek az őszi önkormányzati választásokra.
Dr. Turi György állatorvos lesz a csornai jobboldali összefogás polgármesterjelöltje az őszi önkormányzati választásokon. A Fidesz – MPSZ és a KDNP helyi szervezetei választási és együttműködési megállapodást kötöttek és a város hét egyéni körzetében közös képviselőjelöltet állítanak.
A polgármesterjelöltet dr. Dávid József, a Fidesz – MPSZ és Háncs Károly, a KDNP helyi elnöke sajtótájékoztatón mutatták be és beszéltek az összefogás jelentőségéről.
Dr. Turi György bemutatkozásként elmondta: ősi, csornai parasztcsaládból származik, első és jelenlegi munkahelye is a helyi termelőszövetkezet. 2002-től tagja a város képviselő-testületének. A jelöltséget – mint fogalmazott – a csornaiak rábeszélésének engedve vállalta el, miután a politikai pártok vezetői is megkeresték. Választási programja készül, jelenleg is tart a város lakóinak megkérdezése arról, mik lehetnek a legfontosabb teendők Csornán. A kész programot később mutatják be.
Dr. Dávid József hozzátette: legfontosabb céljuk az együttműködéssel, hogy a 2006–2010-es önkormányzati ciklusban polgári értékrendet valló, jobboldali polgármester és képviselő-testület irányítsa a várost. „Erre azért van szükség, hogy Csornát a jelenlegi, immár válságosnak nevezhető helyzetből kijuttassuk, a visszaesést megállítsuk. Az együttműködést támogatja a város összes jobboldali szervezete, a Fidelitas, a Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Mandula Polgári Kör és a Kisgazda Polgári Egyesület” – jegyezte meg. A megállapodás része, hogy a választásokon külön listát állítanak, és a tíz körzetből hétben közös jelöltet indítanak. Háncs Károly hangsúlyozta: tisztességesebb, nyíltabb, tisztább és őszintébb viszonyokat akarnak a város vezetésében teremteni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alan Shearer: Rooney húzzon be egyet Cristiano Ronaldónak

Alan Shearer arra biztatta Rooneyt, hogy a Mancgester United felkészülésének kezdetén az legyen az… Tovább olvasom