Kisalföld logö

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -6°C | 2°C Még több cikk.

Támadják a vitnyédi fémkereskedőt

„ Vitnyéden rendet kellene tenni a fémkereskedő háza tájékán” – mondták többen is az utcabeliek közül, akik kifogásolják, este sokáig nagy a zörgés, s mindenféle kétes elemek fordulnak meg a környéken.
„ Vitnyéden a fémkereskedő házához késő délután, de még este is érkeznek a lomisok, nagy zajt csapva. Azt is nehezményezzük, hogy ezek az emberek szemetet hagynak maguk után” – mondták az utca lakói, akik szerint az állapotokon hivatalból kellene javítani.
– A helyi jegyzőnek ajánlott levélben hívtam fel a figyelmét a fémkereskedés körüli helyzetre – tette hozzá Rabi Józsefné nyugdíjas. – Mindenünnen hordják ide a fémhulladékot. Olyan alakok fordulnak meg itt, akiktől bizony félünk. Nem csoda, hiszen gyakran egészen a késő esti órákig tart az utcánkban, a közterületen a pakolás, a zörgés. Május elsején ugyan csend volt, de előtte vasárnap is ezt kellett hallgatnunk. Nem is értjük, miért nincs kint egy tábla a telep nyitvatartási idejével. A sok kamion, megrakott utánfutós autó meg kárt tesz az árokpartban. A nehéz járművek már tönkre is tették annak a járdának egy szakaszát, amelyet még annak idején társadalmi munkában magunk készítettünk.
– A probléma hamarosan megoldódik – mondta a felvetésekkel kapcsolatban a vitnyédi fémkereskedő. – Már egy éve beadtam, de csak a hetekben kaptam kézhez a telephely kialakítására vonatkozó építési engedélyt. Ennek megfelelően az utcai bejáratot véglegesen bezárjuk, s csak a vasút felőli oldalon nyitunk bejárati kaput. Remélem, nyáron már új körülmények között fogadhatjuk az ügyfeleket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Májusi letölthető sudoku!

Folytatódik Sárdi Tibornak, az "Ész Ász Top 100" játék győztesének új logikai játéka a sudoku.… Tovább olvasom