Kisalföld logö

2019. 03. 18. hétfő - Sándor, Ede 4°C | 17°C Még több cikk.

Szülői bált rendeznek

a Széchenyiben

Hetedik alkalommal rendezi meg a Széchenyi István Gimnázium szülői munkaközössége a hagyományos szülői és patronáló bálját ma a Tercia Hubertusban.
– A hagyományok nagyon fontosak egy iskola életében, erősítik az összetartozás érzését – mondja Dékány Zsigmondné, a gimnázium igazgatóhelyettese. – Büszkék vagyunk szülőinkre, a sok segítségre: karácsonyi kézművesdélutánt, vetélkedősorozatot szerveznek, sőt az iskola költöztetéséből is derekasan kivették részüket. A februári szülői bál a legtöbb munkát, a legnagyobb szervezést igénylő rendezvény. Rangját emeli, hogy fővédnöke már évek óta Lobkowicz Széchényi Zsuzsanna, Széchenyi István Lajos testvérének ükunokája.
– Két éve vettük át elődeinktől a stafétabotot, a hagyományteremtés az ő érdemük – folytatja Makkné Tihanyi Éva, a bál főszervezője. – A szervezési munkát nagyban megkönnyítette az iskolavezetés, az osztályfőnökök és szülőtársaim támogatása. Köszönöm mindenkinek! A rekordmennyiségű, értékes tombola, az anyagi hozzájárulás összege mutatja, hogy a szülői bál egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az est tiszta bevételét hagyományosan az iskola tanulói között osztjuk el, amire pályázni lehet. Hogy párat említsek a tavalyi nyertes pályázatok közül: hangtechnikai felszerelés, egészséghét, képzőművész szakkör, iskolai sportnap, diákszínpad valósult meg. A rendezvényre természetesen nemcsak a szülők jönnek el, hanem szép számban képviseltetik magukat öregdiákok és tanárok is. A mai estén mindannyian széchenyisek vagyunk, ez az, ami összeköt bennünket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várja az M85-ös út elkészültét?

Tovább olvasom