Kisalföld logö

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv 1°C | 8°C Még több cikk.

Szijjártó: mi a rossz, és mi a jó

A miniszterelnök szóvivője szerint a választók tavaly kétszer világosan elmondták a véleményüket arról, mi a jó és mi a rossz az országnak.

Szijjártó Péter ezt annak kapcsán mondta, hogy az MSZP szombati választmányi ülésén többen is bírálták a Fidesz-kormány politikáját és intézkedéseit.

Simon Gábor, az MSZP választmányának elnöke az ülésen úgy vélte, rossz irányba mennek a dolgok Magyarországon.

A szocialista politikus egyebek mellett azt mondta, a Fidesz hárommillió magánynyugdíjpénztár tagot "zsarolt meg", csorbította az Alkotmánybíróság jogkörét és a sztrájktörvényt, továbbá az új adórendszerrel a legtehetősebbek zsebébe tesz plusz pénzt.

Szijjártó Péter erre reagálva azt hangoztatta: Magyarország megújítása és újjászervezése a választói akaratnak megfelelően halad, és a kormány ennek jegyében helyezte biztonságba az emberek nyugdíját, vezette be az arányos adórendszert, és állítja talpra az ország gazdaságát.

Olvasóink írták

 • 11. pistuka49 2011. február 23. 20:09
  „Péter 2 állásból adódó jövedelmét 2 bukszába rakta. Amikor az iskolában az összeadást tanulták igazoltan hiányzott,mert pl.mit tudom én.Tőbb hónap kellett, hogy a "pofátlan" jövedelmét valahogyan ne" pofátlanná "redukálja. A jó pap holtig tanul.”
 • 10. poto 2011. február 01. 17:41
  „Igazad van Péter !
  Csak így tovább.
  2014-ben újra ki kell majd állnotok ezt a próbát.”
 • 9. háté 2011. január 30. 09:03
  „Remélem újra nyitják számotokra,-narancsosok az OPNI-t.
  Szegény Piróth doki túlórázhatna rajtatok.”
 • 8. igazszó 2011. január 30. 07:10
  „emlékeztető!
  Forrás:http://www.kisalfold.hu/valasztasok2010/szijjarto_peter_felelnie_kell_annak_aki_kozpenzt_lopott/2146687/

  Szijjártó Péter: felelnie kell annak, aki közpénzt lopott

  MTI
  2010.03.14. 11:13

  Ha a Fidesz kormányra kerül, akkor felelniük kell azoknak, akik közpénzt loptak - mondta a Fidesz elnöki stábjának győri vezetője.

  Szijjártó Péter kijelentette: a választások után egyetlen adófizetőktől ellopott forint sem maradhat felderítetlenül sem Budapesten, sem vidéken, függetlenül attól, hogy Nokia-dobozban, adalékanyagban, vagy kommunikációs szerződések formájában lopták el azt.

  Az emberek elvárása, hogy mindenki feleljen, aki részt vett közpénzek ellopásában, akár távozik a politikából, akár miniszterelnök volt egy esztendőig, akár főpolgármester volt húsz évig - fogalmazott a politikus. Hangsúlyozta: "az elmúlt esztendőkben a BKV az MSZP-SZDSZ kifizetőhelyként működött, ahonnan talicskaszámra tolták ki a közpénzt politikai utasításra".

  A Fidesz politikusa hozzátette: a pénzt különböző halmazállapotban lopták ki a BKV-ból, hol szilárd formában Nokia-dobozban, hol folyékonyan adalékanyag formájában, hol pedig légneművé vált a kommunikációs szerződések aláírása után.

  Szijjártó Péter szerint ahogy közeledik a választás, azaz az igazság pillanata, úgy derülnek ki egyre durvább korrupciós ügyek, amelyek megmutatják, hogy a szocialista, szabad demokrata hatalomgyakorlásban a döntések a magánérdekek mentén születtek meg.

  Egyre világosabbá válik, hogy a megszorításokkal sújtott családok pénzének egyre gátlástalanabb lenyúlása folyt az elmúlt években - húzta alá azzal, hogy ez "demokráciában nem megy", a Fidesz demokratikus párt, a törvényesség és a rend pártja, ezért ha kormányra kerül, felelniük kell azoknak, akik közpénzt loptak el.”
 • 7. Stickers 2011. január 29. 20:48
  „Ilyen érzéseket váltanak ki a fidesznyikok az emberek többségéből, és jó lenne felfogni, hogy a világ nem fekete és fehér. Azaz csak beteg elme mondja azt, hogy aki nincs velük az szocialista. Beteg és gyenge elme. El kellene fogadni, és nem kimoderálni, hogy az emberek közül egyre többnek ilyen a véleménye, mint az enyém, csak kevesen vállalják fel, hogy ki is mondják.”
 • 6. Stickers 2011. január 29. 20:44
  „T. Moderátor!

  Ennyit tesz, hogy a gazdasági bűnözőkből álló tudatlan és iskolázatlan, maffiarendszerben működő csürhe vezeti az országot, és intézkedéseivel az emberek zsebében nyugvó bicskát kipattintják. Médiatörvény ide, médiatörvény oda, az olyan politikai érdekeket szem előtt tartót publicista kutyának nevezhető egyének kezébe adott fegyver csak a valódi gondolatokat, az igazi érzéseket hivatott elhallgatni. Ugyanúgy, ahogy 1950-es években elhallgattatták azokat, akik nyíltan kritizálták az ország életére törő bűnözőket. De ahogy az a rendszer is megbukott és keservesen szívtak a rendszer hű támogatói, célszerű lenne az embereket nem hergelni, mert könnyen visszanyal a fagyi.”
 • 5. Stickers 2011. január 29. 20:38
  „Szíjjártó rossz : ki kell iktatni :)))”
 • 4. Pofátlan 2011. január 29. 18:21
  „Ha nem kér a kormány államadósság elengedést, akkor véglegesítik a nyomort az országban.”
 • 3. bejáró 2011. január 29. 18:14
  „Az ún. 2/3-os fülkeforradalmárok a besurranó tolvaj és a szélhámos bűnöző módszerekkel akarnak kormányozni és meg vannak győződve,hogy ezt akarják az emberek.”
 • 2. tudorka 2011. január 29. 17:46
  „Petike fogd be a rühes pofádat!!!!!!
  Amikor a választók szavazataiért versenyeztetek, azt ígértétek, hogy megvéditek a magán nyugdíj pénztárakat.
  Hazudtál Te is meg a drakota főnököd is.
  Jobban tennéd, ha kussolnál te utolsó gazember.”
 • 1. Jandex 2011. január 29. 17:36
  „pofapetya kérdezd meg a "választókat" hány százalékuk elégedett a mnyp-ak kifosztásával?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobbik - Vona szerint az ország csapdában van

A Jobbik elnöke szerint az elmúlt 20 év nem ért véget és "ami most zajlik, az a magyar… Tovább olvasom