Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Szeresd a tested!

Nincs olyan nő, aki tökéletesen elégedett lenne az alakjával. Ám hiába szeretnél keskenyebb csípőt, nagyobb melleket...

Nincs olyan nő, aki tökéletesen elégedett lenne az alakjával. Ám hiába szeretnél keskenyebb csípőt, nagyobb melleket vagy hosszabb combot, ha a természet másmilyenre formált. Hozd ki magadból a maximumot, és barátkozz meg a tükörképeddel!

Elérhető célok a láthatáron

Ki ne szeretne a hírességekre hasonlítani! Ám sokszor hiába Akkor kerülhetsz harmóniába önmagaddal, ha józan fejjel számba veszed az adottságaidat, és ebből próbálod kihozni a lehető legtöbbet. Ha széles csípővel és kis mellekkel áldott meg a sors, akkor sosem leszel nádszálkarcsú, nagymellű modell. Ám ha eltünteted a derekadról a zsírpárnákat, és szép, kidolgozott hasizomra teszel szert, sokkal kevésbé fognak feltűnni az esetleges hiányosságaid.

Kitartó edzés, biztos siker

Egyszer egy aerobikoktató szájából hallottam a következő figyelmeztetést: „Lányok, az a lényeg, hogy edzés közben fejben is itt legyetek, és az adott izomcsoportra összpontosítsatok! Ha a bevásárlólistán vagy a gyereken jár az eszetek, fele olyan hatékony minden gyakorlat!" Az alakformálás ugyanis nem mechanikus folyamat. Ahhoz, hogy szép izomzatod legyen, helyesen végrehajtott, átgondolt mozdulatok szükségesek. Ha nem tudod, mit miért csinálsz, nehezebben érheted el az áhított változást.

Mindenkinek van egy sportos énje

Ne gondold, hogy a mozgás nem neked való! Válassz olyan sportot, amiben örömödet leled, akkor biztos lehetsz benne, hogy a hatékonyság is nagyobb. Ha eldöntötted, mely testtájaidat szeretnéd karcsúbbra vagy izmosabbra formálni, akkor már csak azt kell kitalálnod, melyik általad kedvelt mozgásforma segít a terveid megvalósításában. A kitartó munka biztosan meghozza a várva várt eredményt. Örülj minden eltűnő zsírpárnának. Ha úgy érzed, kihoztad magadból a maximumot, akkor pedig fogadd el magad olyannak, amilyenné lettél.

Veszélyes sportfüggőség

Szakemberek szerint egyre több embernél válik szenvedéllyé a sport. Ilyenkor természetesen nem fizikai, hanem lelki függőségről van szó. A sportmániás mindent alárendel az edzésnek: magánéletet, munkát, családot és egészséget. Ez az életvitel éppen olyan veszélyes lehet, mint a kényszeres koplalás. Leggyakrabban a divat által ideálisnak tartott alak elérése lebeg a megszállottan edzők szeme előtt. Sokaknál ez a saját testükről alkotott hamis képpel párosul. Így aztán hiába dolgoztak le minden zsírpárnát, a tükörből visszaköszönő kép sosem lesz elég jó nekik. 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ön milyen áruházat építene Győrben?

Tovább olvasom