Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Szeptember 23.

Dr. Makk mondja: Pénteki ebéd közben se felejtsük el: a szálka a hal bosszúja, a biztonság pedig az a veszély, amit nem érzékelünk.

Makkocska! Nagy gondok vannak a győri parkolással. A múltkor egy perccel voltam csak hosszabb, és megbüntettek. Az pedig nem nagy idő!
Tök József Izidor városi száguldozó

Tisztelt Izidor!
Egy perc hosszúságát nem ön, de még nem is a közterület-felügyelők határozzák meg, hanem az, hogy a WC-ajtó melyik oldalán várakozik az ember! Egyébként, ha nem szeretné, hogy megbüntessék, akkor  ne kapcsolja ki az ablaktörlőjét! Mozgó ablaktörlő alá nem lehet betenni a büntetőcédulát...
 
Tisztelt Válaszadó!
Most mit szól hozzá? A kormányfő elutazott Kínába, aztán onnan telefonált, hogy csökkentik majd az olaj árát. Ugye ez örvendetes fordulat? És ugye lesz ezekből még egy csomó...
Kissné Nyugdíjas Teca (Alkony sugárút 105.)

Aranyos Teca néni!
A tapasztalat jó iskola, csak nagyon drága a tandíj! Előbb vagy utóbb, de majd rájön mindenki,  nem mindegy, hogy 100 egységből költünk 98-at megélhetésre, lakásra, benzinre, buszbérletre, vagy pedig 10.000-ből! Akinek az előbbi van, nemigen tudja megérteni azt, akinek az utóbbi, és fordítva is igaz.

Doktorkám, maga mit nyerít ehhez az SMS-kampányhoz? Muszáj engem kérdezgetni mindenféle hülyeségről?
K. L. (Bajuszhuszár, Jobb u. 3.)

Kedves L.!
Vallom régóta, és erre mind praxisomban, mind magánéletemben már  több bizonyítékot is találtam: jó dolog a skizofrénia. Legalább tudok magammal SMS-ezni. Minden üzenetnek örülök. Annak is, amit írok, annak is, amit kapok.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mégsem döntenek

Labdarúgás

Az MLSZ elnöksége a Bulgária (október 8.) és Horvátország (október 12.)… Tovább olvasom