Kisalföld logö

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 3°C | 9°C Még több cikk.

Személyes ügyfélkapu percek alatt

Az elektronikus adózásról tartottak tájékoztatást az APEH megyei igazgatóságán.
A közelmúltban megnyitott elektronikus ügyfélkapu segítségével használható elektronikus adóbevallás feltételeiről és működéséről tartottak tájékoztatást tegnap az APEH megyei igazgatóságán. A főként könyvelőkből és adótanácsadókból álló hallgatóságnak Varga Lászlóné, az igazgatóság vezetője foglalta össze az adóhivatal eddigi internetes szolgáltatásainak eredményeit. Kiemelte, hogy az elektronikus bevallás révén gyorsan, biztonságosan, sorban állás nélkül, a nyitvatartási időktől függetlenül, akár este tíz órakor, otthonról bárki elkészítheti és beküldheti adóbevallását.

A személyes ügyfélkapu megnyitásához mindössze pár perces regisztrációs eljárásra van szükség az okmányirodában. Ennek módját Nagyné dr. László Edit, a győri okmányiroda vezetője ismertette.
Elhangzott az is, hogy az ügyfélkapu és elektronikus adóbevallás ingyenesen használható, s a felhasználók ingyenes adófolyószámla-lekérdezési lehetőséget is kapnak, ennek segítségével naprakészen nyomon követhetik adóbefizetéseik sorsát.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megválasztották a legszebbeket

Szombaton éjszaka hirdette ki a zsűri a győri Bartók Béla Megyei Művelődési Központban a végeredményt: 2005-ben a Miss Kisalföld címet Csala Marianna, a Miss Új Szó elismerést Csaplár Erika kapta meg. A királynők a koronán kívül egy-egy személyautóval is gazdagodtak. A Miss Szépség Határok Nélkül, a szupergyőztes és ezzel egy óriási színes tévé tulajdonosa a Szlovákiából, Dunaszerdahelyről induló Csaplár Erika lett. Tovább olvasom