Kisalföld logö

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -6°C | 1°C Még több cikk.

Szegedi Csanád: Vona Gábornak le kellene mondania

Szegedi Csanád volt Jobbik-alelnök és európai parlamenti (EP-) képviselő szerint Vona Gábornak, a párt elnökének bocsánatot kellene kérnie és le kellene mondania.
A volt EP-képviselő a TV2 szerdai hírműsorában a Jobbikról szólva azt mondta: máig nem kértek elnézést azért, hogy sok embert megbántottak és még mindig nem ismerték el, hogy szélsőjobboldali politikát folytattak. 

Úgy fogalmazott: "azt gondolom, hogy ha Vona Gábor ezt komolyan gondolja, akkor lehet, hogy neki bocsánatot kellene kérnie, lehet, hogy utána meg kellene próbálnia jóvá tenni az elrontott hibákat és eltávoznia a politikai életből".

A párt vezetőjéről megjegyezte: ha nem politikával foglalkozna, boldogabb ember lenne. "Nem egy politikusnak termett ember, (...) beleragadt a politikába, nem tudja elengedni" - jelentette ki Szegedi Csanád.

Véleménye szerint a Jobbikban - főként az alsóbb szinteken - most is jelen vannak a "szélsőséges elemek", és a párt vezetése sem cserélődött ki. Nem látja a párt politikájában, hogy változásra törekednének, és még mindig vannak antiszemita megnyilatkozások - tette hozzá. 

"Vannak olyan emberek a Jobbikon belül, akiknek lelkük lényegét az antiszemitizmus és a gyűlölet adja" - jelentette ki a párt volt alelnöke.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kósa: három ellenzéki szavazattal átmehet a módosítás

Kósa néhány jobbikos szavazatára számít. Tovább olvasom