Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 14°C | 27°C Még több cikk.

SZDSZ: huszonegy jelölt

A Szabad Demokraták Szövetsége Győrött mind a 21 választási körzetben állít jelöltet az őszi önkormányzati választásokon – jelentette be tegnap Graffelner Kálmán, a szervezet városi elnöke. Mindössze három jelöltjük: Gergely Zoltán, Eredics Gergely és Szemes János közös az MSZP-vel. A párt választási programját jövő héten ismertetik, miután a jelöltek és a városi szervezet is jóváhagyta. Ugyancsak a jövő héten jelentik be, kit jelölnek a polgármesteri posztra.

A városi képviselő-testületbe az SZDSZ a következő személyeket jelölte: 1. vk.: Gergely Zoltán (MSZP-vel közös), 2. vk.: Mohos Péter, 3. vk.: ifj. Takács András, 4. vk.: Tóth Ferencné, 5. vk.: Zsarnovszki Edit, 6. vk.: dr. Komáromi Szilvia, 7. vk.: Takács András, 8. vk.: Graffelner Katalin, 9. vk.: Eredics Gergely (MSZP-vel közös), 10. vk.: Póczik József, 11. vk.: dr. Tavasz Tibor, 12. vk.: Meller József, 13. vk.: Agesksan Ajasztan, 14. vk.: Szemes János (MSZP-vel közös), 15. vk.: Hegyiné Wolf Amanda, 16. vk.: Brandhuber András, 17. vk.: Portörő József, 18. vk.: Antali Miklós, 19. vk.: Hevesi Elekné, 20. vk.: Graffelner Kálmán, 21. vk.: Hegyi Zsolt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szoptatás egyaránt a baba és a mama örömforrása

Tizennégy éve napjainkban a világ 120 országában ünnep ez a hét, a szoptatás világhete. Ez ügyben már bizottság alakult, kódex is készült – mindez a szoptatós anyák és babáik érdekében. A területi védőnői szolgálatok ezekben a napokban megyénkben is az anyatejes táplálásra hívják fel a kismamák figyelmét. Tovább olvasom