Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Szarvas Ferencet jelöli a BVK élére a budapesti városvezetés

Tarlós István erről a HírTV Rájátszás című műsorában beszélt csütörtökön.
Szarvas Ferencet, a MÁV volt vezetőjét jelöli a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) vezérigazgatói posztjára a főpolgármester; Tarlós István erről a HírTV Rájátszás című műsorában beszélt csütörtökön.

A személyi döntést a Fővárosi Közgyűlés október 3-án hozza meg, akkor határoznak két igazgatósági tagról is. Egyik jelöltjét a városvezető meg is nevezte Nagy Márta személyében, másikukról csak annyit mondott, hogy a nevéhez köthető a nemzeti közlekedési holding "embrionális előállítása". Az MTI információi szerint Lantos Csaba üzletemberről, a Széll Kálmán Alapítvány kuratóriumi elnökéről van szó.

A Fővárosi Közgyűlés csütörtökön saját kérésére felmentette a BVK vezérigazgatói posztjáról Bán Tamást, aki a társaság igazgatósági elnöki posztján folytatja a munkát. A főpolgármester az ülés elején tájékoztatta a képviselőket, hogy lemondott posztjáról a társaság igazgatósági elnöke, Fodor István, valamint a testület két tagja, Bienerth Gusztáv és Papp Géza.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ez év áprilisában közölte, hogy Szarvas Ferenc, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója közös megegyezéssel 30 napon belül távozik a nemzeti vasúttársaság éléről. Szarvas 2010 augusztusa óta irányította a vasúttársaságot.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Róna Péter nem tud arról, hogy felmerült a neve az MSZP miniszterelnök-jelöltjeként

Róna Péter közgazdász nem tud arról, hogy felmerült a neve az MSZP miniszterelnök-jelöltjeként. Tovább olvasom