Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Sulinet: roham a várható november 1-ig

November 1-től alkatrészek és perifériák már nem, kizárólag teljes számítógép-konfigurációk és noteszgépek lesznek kaphatók a Sulinet Expressz program keretén belül.
A program változásának hírére a vevők ismét megrohamozták az üzleteket, ami fennakadást okozott a Sulinet Expressz monitoring rendszerében, amely valós időben regisztrálja és tartja nyilván az eladásokat. A sulinetes értékesítési pontokon, az üzletekben nem értik, hogy ha a rendszer 2003 decemberében vagy 2004 júniusában ennél sokkal nagyobb terhelés alatt sem omlott össze, most miért nem működik megfelelően. Néhány helyen a sulinetes eladásokat éjszaka regisztrálják a rendszerben, ekkor ugyanis úgy-ahogy működik.

Az Oktatási Minisztérium sajtóosztályán megerősítették, valóban vannak problémák a monitoring rendszerrel, azonban folyamatosan dolgoznak azok elhárításán. A monitoring rendszert idén július 1-én a korábban használt, saját fejlesztésű monitoring rendszert egy teljesen új, Microsoft Axapta-alapú megoldásra cserélték. Az OM-től kapott információk szerint az elmúlt hetekben a Sulinet Expressz keretén belül országszerte naponta mintegy 5 ezer vásárlás történt, ez több mint tízszerese az átlagnak. Tavaly nyáron, a kedvezményes feltételek megváltozása előtti napokban napi 20-25 ezer vásárlás történt.

Forrás: hwsw

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisautók és nagy hiányzók

Szombaton délben nyílt és kilenc nappal később, vasárnap este zárja kapuit Magyarország legnagyobb… Tovább olvasom