Kisalföld logö

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -6°C | 1°C Még több cikk.

Sokkoló: kocsijával akasztotta fel magát egy Pest megyei apa

A férfi szemernyi sanszot sem hagyott magának a túlélésre.
Döbbenetes módon vetett véget életének a Pest megyei településen élő férfi. Délután beült a kertjében parkoló kocsijába, a nyakába kötelet vett, amelyet előzőleg egy öles fához erősített. Egyesbe tette a váltót, gázt adott, a kocsi meglendült, a férfinak esélye sem volt a túlélésre. A közelben dolgozók riasztották a mentőket, de mire a helyszínre értek, már csak a halál beálltát tudták megállapítani - írja a Bors.

– Sokan ismerték a településen, mindenkit megrendít a halála. Néha betért közénk egy italra, beszélgettünk, rendes, jóravaló ember volt, igaz, kicsit befelé forduló. De senki nem gondolta volna, hogy ilyesmit forgat a fejében – mondta a Borsnak Adamcsek István.
 Egy közelben lakó asszony azt mondta: a férfitől nem állt távol az önsorsrontás, ezért veszthette el a családját is.

– Sokan odasereglettek, amikor ez a szörnyűség megtörtént. Körülbelül két óra körül járhatott, a házzal szemben van egy óvoda, még szerencse, hogy a kicsik nem láttak semmit. Itt mindenki azt gondolja, hogy régóta tervezgethette, hogy így végez magával, ehhez hatalmas elszántságra lehetett szüksége – vélekedett az asszony.

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdődött az idei vitorlás évad

Megkezdődött az idei vitorlás évad
Balatonfüreden az ünnepi zászlófelvonást és a tó megkoszorúzását követően Szabó Tünde szombaton megnyitotta a 2017-es vitorlás évadot. Tovább olvasom