Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

SMS 12.30.

Férfiak, nők, igények

• Egy szerencsés pasinak! Engem a pénz sosem érdekelt! A külsőségek alatt nem tudom, mit értesz, de engem a márkás ruhák sem nagyon vonzanak, azt nézem meg egy srácon, hogy mennyire ápolt és szimpatikus-e? A szex viszont egyértelműen érdekel, de nem értem, hogy ez miért baj? Elmúlt a középkor, amikor csak a férfinak lehettek igényei!
Főnix
 
• Nekem volt gazdag, jóképű, magas, sportos pasim. Egy hétig, utána dobtam, mert a pénzével akart megfogni és túl féltékeny volt. Hát most „beérem" egy alacsony és szeretni való, nem gazdag pasival.
K.
 
• Lajos! Képzeld, az ilyen pasikkal (magas, sportoló) lehet igazán boldog egy csaj. Nekem bejött. Csak panaszkodtok, hogy nem találtok barátnőt, de nem csodálom, ezért néha áldozni is kell. Ha esetleg kicsit többet törődnétek magatokkal, mindjárt más lehetne a helyzetetek. Ez már a XXI. század. Focistabarátnő.
Zille
 
• T. Lajos! Nagyjából egyetértünk, de szerintem az igazság ennél egyszerűbb. Az illető ne legyen pocakos, tokás, kopaszodó, szőrös (főleg a hasa és a háta, de még a lába sem). A mai női felfogás szerint ez a minimum, hogy valakire egyáltalán rá lehessen nézni! A lóvé meg a kocsi csak hab a tortán! Azonban nagyon sok férfi, önhibáján kívül, még ezeknek a minimumelvárásoknak sem tud megfelelni! Ők sajnos, ilyennek születtek, nem tehetnek róla, mégis sok megalázást kell elviselniük! Mi lesz velük így?
Egy érintett
 
• T. Lajos! Amikor megismertem a barátomat, egy átlagos magasságú husika pasi volt, fizikai munkás átlagos keresettel, autó nélkül, de én imádtam! Mikor lett jó keresete és szép autója, akkor lecserélt! Egyébként te milyen lányokra hajtasz? Tökéletes alakú, nagy mellű cicababákra, vagy a magamfajta 160 centiméteres, molett, átlagos megjelenésűekre, akik szívesen megmutatnák, mennyire tudnak szeretni kocsi nélkül is!?
Főnix

• Lajos! Tán ön is női aggyal gondolkodik? Különben nem jelentené ki ilyen kategorikusan, mi kell egy nőnek. Üdv. :
J.

• T. Aisha! A mai világban a nőket a szépségük, a férfiakat a vagyonuk alapján ítéli meg az emberek zöme. Mivel mindenki szeretne boldog lenni, ezért a nem szép nők és a szegény férfiak engedményekre kényszerülnek a párválasztás terén. Ez a magyarázata a te fontossági sorrendednek. Mikor hallottál olyanról, hogy egy pénzes pasi összeállt egy csúnyácska nővel, vagy hogy egy szép nőnek olyan pasija van, aki nettó 70.000-et keres? Sajnos, a magyaroknak a vérükben van a rongyrázás.
Lajos 

Gyerekek az ünnepeken

• Ha valakit zavart kisfiunk viselkedése, elnézést kérünk. Sajnos, 3 éves korára nem tudtuk beleverni, hogy csendben üljön 40 percet, ha úgy akarjuk. Mint ahogy azt sem, hogy összegyűjtse a kérdéseit és utána tegye fel. De megtaláltuk a megoldást. Mivel mi négyen vagyunk egy család, ezután csak oda megyünk, ahol egy gyerek nem tud tönkretenni egy gyerekműsort. Ui.: Ila, Győr! Ha a csacsogó kistestvért és az integető szülőt hazaküldöd, kinek szólna a műsor? Neked?
Két szülő
 
• 15 hónapos kisfiammal mentem a mindenki karácsonyára, aki nagyon sírt, mert az apukáját nem sikerült becsalni. Az előtérben próbáltam vigasztalni, amikor az igazgató úr odajött, és nagyon kedvesen szólt, hogy picit halkabban. Mondtam neki mi a gond és mindjárt megvigasztalódik, mire ő azt válaszolta, hogy az én hangom hallatszik be a terembe. Az, hogy a pici sír, hozzátartozik, majd abbahagyja. Így is lehet? Egy kis emberség semmibe nem kerül és milyen sokat számít!

• Gyermek az ünnepségen! A műsort a gyerekek elő tudták adni a kicsitől. A beszédét a tanár pedig nem? Hogy van ez? Tanárhoz méltatlan viselkedés volt, amit tett!
Résztvevő

Hó az utakon

• Tisztelt Kapuvár Vezetősége! Leesik 10 centiméteres hó és az utcák járhatatlanok, még délután 2-kor nincsenek letakarítva. Ilyenkor hol vannak a hótolók? Garázsban? Ha a lakosságtól elvárják, hogy elhányja a havat a házak előtt, akkor a közterületeket is le kellene takarítani.
M.

• Gyaloglásra képtelen, ifjú, tehetős réteg ismét bebizonyította a havas utakon, hogy az intelligencia és a lóerő fordítottan arányos!
Szmötyi
 
• Tisztelt közterület-fenntartók! A behajtási engedélyek szorgos ellenőrzése és a kerékbilincsek gyakori alkalmazása mellett jó lenne, ha ilyenkor télidőben a hó eltakarítására is gondot fordítanának a belvárosban. Persze tudom, a büntetőcédula könnyebb, mint a hólapát!
(Egy belvárosi)

• Tisztelt közútkezelők! Már megint felkészültek a télre. Reggel 8-kor még nem volt letakarítva a 84-es.
Jocó, Sopron

• Kérdezném a T. farádi polgármestert, az újfalu utcái mikor lesznek felújítva, mert a karácsonyi vendégeket gumicsizmával vártuk a bokáig érő sár miatt.
Morcos

• December 28-án délelőtt fél 11-kor a Pozsonyi úton a hótoló nyomát sem látni! Így készültek fel a télre? Szégyen!
Kata

Erről-arról

• Tisztelt illetékes! A szóban forgó útkereszteződésnek semmi köze nincs a Kikához, legfeljebb annyi, hogy mennyi pénzzel járul hozzá a kereszteződés biztonságos átépítéséhez. Amit a városnak a bevásárlócentrum nélkül is már meg kellett volna csinálni, mivel nem azért veszélyes, mert nagy a forgalom, hanem, mert nem lehet belátni a Győr felől érkezőket.
PaPa

• Azt hiszem, abba lehet hagyni a kerékpárutak építését. Nehéz elképzelni, nyáron 30 fok melegben a kerékpárúton bukósisakban kell tekernünk, mellényben, szép.
István
 
• Az Autópálya Rt. a Metró Áruháznál a legegyszerűbb és a legolcsóbb megoldást választotta a pályáról való lehajtáshoz, pedig ez az egyik legdrágább autópálya a környéken, és így mindennap az életünkkel játszunk, ha a város felé kanyarodunk.
Egy autós

• Gratulálok a Magyar Postának! Feladtam december 16-án egy levelet elsőbbségivel, ami azt jelenti, hogy a címzett másnap megkapja! A mai napig nem érkezett meg a címzettnek! Köszönöm a postának, hogy ügyintézésemet lassították és pluszkiadásaim lettek!
Mária, Győr

• Bősárkányban egy hónapja nappal is égnek a közvilágítási lámpák! Ki fizeti az áramszámlát?
Egy bősárkányi
 

• Figyelő! Minden tiszteletem az öné. Az emberek még karácsony napján is a negatív, visszavágó SMS-eket zúdítják. Önnek is békés, új esztendőt! Üdv.:
J.

• Egészségügy kicsiben: egészséges gondolkodású emberek szerint a tetvekkel való küzdelem nem titkosításból, eltussolásból áll, hanem gyógyszeres orvosi segítségből! Vajon az a védőnő, aki nem így jár el foglalkozhat-e gyermekekkel?
Egy aggódó szülő
Szigetköz „Szívéből"!
 
• T. Mexx01! A mondás szerint, aki mindenhez ért, valójában semmihez sem ért igazán. Te már az álló bakterházba is belekötsz, fékezz, mert orra esel!
Vidéki

• Yard! Félreértettél. Nem a mérés ellen vagyok, nem a szabályok ellen vétők mellett kardoskodom. Csak amit ma Magyarországon traffipax cím alatt művelnek, az maga a vicc. Ha komolyan vennék, akkor nem így csinálnak. Természetesen nekem is kinyílik a bicska a zsebemben, mikor 120-szal tolnak le a főútról.
Ignises Attila 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugdíjasklub

Győr. A Ménfőcsanaki Nyugdíjasklub ma délután 5 órától szilveszteri összejövetelt tart a… Tovább olvasom