Kisalföld logö

2019. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán Még több cikk.

SMS 04.27.

Csípős kérdés

• Endrunak üzenem, a szúnyogok általában az izzadt embert támadják, és ugyebár aki dolgozik, az izzad is. Szúnyogirtásra igenis szükség van árvíz után! Kívánom, hogy tapasztald meg, milyen a percenkénti 100 szúnyogcsípés!
HR

• Endru! Én azért gondolnék mindazon „lustákra", akiknek ki kell lépniük az utcára, hogy dolgozni menjenek, a szabadban dolgozókra, a kisgyerekekre, a szúnyogcsípésre allergiásokra, az idősekre, akik egészségének megőrzését segíti a napi séta, turistákra, a turizmusból élőkre és mindazokra, akik csupán egy-két kellemes órát szeretnének eltölteni családjuk vagy barátaik társaságában kertjükben vagy házuk teraszán. Bár belátom, hogy akiket itt felsoroltam, tényleg nem lehetnek túl sokan... Vagy tévednék, kedves Endru?
Kis kíváncsi 

• A szúnyogokról csak annyit, reggel fél hatkor, munkába menet csípett meg, és nem is egy! Ezek szerint lusta vagyok?
Séf

Választás után

• Debrecennek is jobboldali vezetése van, mégis gyönyörűen fejlődik. Az ígéreteket be kell tartatni a baloldallal már kezdettől fogva. Össze kell fogni, nem pánikolni.
Ani

• Korona! Nagyon naiv vagy. Gondolod, hogy a másik fél nem emelné meg a zsíros kenyér árát? Gondolkozz, mielőtt ilyet írsz...
Pártatlan

• Korona! O. V. talán euró pénzverdével váltotta volna valóra az ígéreteit, az általa katasztrófának minősített pénzügyi helyzetben? Nem sírunk, nem csodát várunk. Munkát, összefogást, nyugalmat. Akár szegényebben is, átmenetileg.

• Tisztelt névtelen! Mi, győriek sem sírtunk-ríttunk a Fidesz-kormány idején, pedig sok százmilliót vettek el a várostól, mert MSZP-s vezetésű. Nem siránkozni, dolgozni kell, és meg lesz az eredménye!
Buszos, Győr

• Jobb is, hogy ezek nyertek. Négy éven át ha valami rossz volt, szerintük Orbán volt a hibás. Most ki lesz? Egyék meg, amit főztek, kár, hogy nekem is azt kell kajálnom...
Jobbos

• Tisztelt Korona! Az ország többsége így döntött! Ezt a békát le kell nyelned. Nézd meg a lexikonban, a demokrácia szó mit takar!!!

• Szigorúan őrzött cédulák: Kedves képviselőjelölt, ismeri ezt a mondatot, ami úgy szól: „mindig magamból indulok ki"?
C. V.

• Azt hiszem, drága volt a választás. Alighogy lecsengett, máris emelik a benzint nyolc forinttal!
Z-tava

Tejes üzenetek

• A mi falunkban is több helyen történik háznál a tejkimérés. A higiénia tényleg senkit sem érdekel, sőt, ezek az őstermelőtől vásárlók kikérik maguknak, ha a boltunkban az eladó kesztyű nélkül hozzáér a felvágotthoz! Jó lenne, ha néha a tehenes gazdáknál is mennének két lépéssel beljebb az udvarba, és a fejés, a kannába öntés fázisát is látnák. Na ott, kérem, lehet csak igazán gusztustalan körülményeket tapasztalni – én azóta már tejet sem bírok inni...
Egy nyúli 

• Nem pocskondiázni, hanem megbecsülni kell az olyan embert, aki abból tartja el a családját, amihez ért, és nem a munkanélküliek meg a segélyen élők táborát gyarapítja! Nem miattuk jutott a mezőgazdaság oda, ahol van, hanem épp az ilyen emberek miatt, mint amilyen te vagy, „Nem szeretem a tejet".
Jobaháza

Mindennapi bosszúságok

• A győri Erzsébet ligetben a fajátszótér hintája alatt kinn van a földből a vízszintes merevítővas. Csoda, hogy még nem történt tragédia! Tudom, hogy az EU-konform játszótér drága, de ehhez csak pár talicska föld kellene – bár szerintem egy ilyen frekventált helyen lévő, közkedvelt park megérdemelne egy jobb játszóteret!
Manya

• Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de nekem és a családomnak elegünk van már a kapuvári kábeltévé-szolgáltatóból. Az utóbbi egy hónapban nincs olyan félórás műsor, amit nyugodtan meg lehetne nézni, mert vagy ugrál a kép, vagy 15–20 percenként adásszünet van. Havi 2700 forintért szolgáltatást várnék! Ez mást nem zavar?
Dodo 

• Üzenem a Szent Imre úti rockbandának, hogy gondolkodjanak el. Borzalmas volt a vasárnapi „előadásuk", ráadásul egész nap ugyanazt az egy számot játszották. Vajon van-e önkritikátok? Mások pihennének vasárnap. Legközelebb nem leszünk elnézőek.
Rocker az utcából

• Öttevényen a Hunyadi út egy részét egyirányúsították, szerintem ez nemcsak az utcában lakó autósokra vonatkozik, hanem mindenkire, még a bután néző biciklisre is, aki még lehúzódni se hajlandó, ha már egyszer nem tartja be a szabályt!

• Győrben, a Varga Katalin utcában már egy éve az utcán parkoló motor nélküli Nissan tulajdonosának üzenem: egy hete van, hogy eltüntesse az utcáról az autóját, mert útban van, és az utca nem roncstemető.
Autós

• A Széchenyi téren a cirkuszi sátor felállításával lyuk-lyuk hátán lett. Ki engedélyezhette ezt? Vajon a sátorral együtt a lyukak is el fognak tűnni?
Rita

• Tisztelt Illetékesek! Miért engedélyezik, sőt, támogatják a gombamód szaporodó munkaerő-kölcsönző vállalkozásokat, akik alacsony munkabéreket diktálva, még „megcsapolják" a jövedelmeket, hiszen ebből élnek. A munkáltatóknak ugyan ez kényelmesebb, és kevésbé költséges megoldás, de a munkavállaló kiszolgáltatottabbá válik. A munkaügyi hivatal így kevesebb munkáltatói igénnyel találkozik.
Árnyék

 Vélemények erről-arról

• Tisztelt Őrszem! Miért vagy olyan biztos abban, amit állítasz?! Fogalmad sincs arról, hogy a rendőröknek milyen sok mindent is köszönhetsz. Miért kell őket piszkálni!? Egy kicsit el kellene gondolkodnod, mielőtt bármit is leírsz! Le a kalappal előttük! Képzeld el, hány h... emberrel találkoznak nap mint nap...
Era 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom