Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 17°C Még több cikk.

SMS 01.14.

Közlekedünk

Ha nehezen férnek el a buszok a kórház előtt, nem helikopter-leszállópályát alakítanék ki a kórház területén, hanem mélygarázst. Akkor mindenki elférne!
G. I., Sopron

Egy buszvezető! Elfelejtetted hozzátenni, hogy a buszokon végzett rongálásokért az utasoknak csak egy kis része a felelős. Amit a normális többség nagyon is elítél. Tehát nem az összes „kedves utas" ilyen. Mint ahogyan például a buszsofőröknek is csak a kis részük nem alkalmas emberileg a szakmájára.
István, Győr

Kedves diákok! Ne nagyon reklamáljatok, mert az udvariasságot nem ismeritek! Ti vagytok, akik összefirkáljátok a buszokat. Elsők vagytok leülni, nem érdekel titeket, ha egy idős ember vagy terhes nő, kisgyerekes anyuka mellettetek áll a buszon. Kinéztek inkább az ablakon, csak ne kelljen felállni, átadni a helyet!
Marcsi

Kedves buszvezető! Azt tudom, hogy vannak olyan brutális emberek, akik összefirkálják még az új buszokat is. De én azt egy szóval sem mondtam, hogy a buszvezetők firkálják össze és a szerelők vágják szét a székeket!
Gekko

Sopron, Kőszegi út, körforgalom. Hála a remek hóeltakarításnak, szerencsétlen kamionos elakadt, forgalmat akadályozva a hókupacon. Nem kellene már tenni valamit? A győri úton a kórháznál keskenyebb járda és gazsziget kéne. Máris meg lehetne állni a jobb oldalon biztonságban.
Mary

Kedves Astra! Miért van nálunk minden máshogy, mint a határon túl?! Nem értem a kérdésed. Az osztrák oldalon is kötelező a matrica, ha csak Nickelsdorfba mész, akkor is!
Gabóca, Győr

Nekem az a véleményem, hogy nap mint nap ki kéne állítani két járőrt a kórházhoz, s a szabálytalanul várakozókat sorban megbüntetni! Ha kell, akár reggeltől estig! A szabályok azért vannak, hogy betartsuk. Ha mégse, akkor fizesse a büntetést.
Egy gkv.

Kedves lomis, szerencséd van, hogy az osztrák rendőr még nem büntetett meg, ugyanis a fizetőszakasz a határátlépésnél kezdődik. Ott nincs is nemfizető szakasz, mint nálunk. Ami a díját illeti, egyetértek, nálunk az autópályadíj irreálisan magas.
C. V.

Válaszok pavilonosnak 

Egy pavilonos! Nem az reklamálja a bérletek árának emelkedését, akikről te írtál. Hanem olyanok, mint én. Van egy rokkantnyugdíjas anyukám, egy minimálbérért dolgozó apukám, egy pályaválasztás előtt álló öcsém, én meg főiskolai felvételi előtt állok. Nekünk sok ez a bérletár!
No cigi 

Tisztelt pavilonos! Részben igazad van, de ne mindenkit ítélj meg! Ahol 3 gyerek van és vidékről jár, annak havi 6000 forint minimum!
„ Nagycsaládos" 

T. Egy pavilonos! Miért szégyellnénk magunkat? Ha valakinek sok pénze van, megteheti, hogy tízezresekkel mászkál, nem? Egyébként nem minden diák cigizik, például én sem!
Üdv: egy diák 

Egy pavilonos! Ne általánosíts! Nem mindegyik diákra igaz, amit írtál! Sok diák nem ilyen! És nekünk a 300 forintos ár is megfelel.
Egy diák

T. pavilonos! Ez azért egy kicsit durva volt. Nekem nincsenek tízezreim, sőt, nem is cigizek, de neked sem mindegy, hogy például a kenyeret 200 vagy 500 forintért kapod.

Drága pavilonos! Nincs igazad! Nem tudom, honnan veszed, hogy minden diák zsebében tízezres van! De jó lenne! A telefont a szülők töltik fel, amikor szükséges! Netán ruháspavilonban dolgozol, hogy tudod, melyik ruha mennyibe kerül? Ma már olcsón is lehet jól öltözni! A diszkó pedig mindenkinek jár! Ezt hívják kikapcsolódásnak! Az, hogy drága, arról nem a fiatalok tehetnek! Szerintem te szégyelld magad, hogy itt általánosítgatsz! (A buszvezetőnek pedig igaza van!)
Dóri21, Győr

T. Egy pavilonos! Kérlek, ne általánosíts! Nem mindenki ilyen! Én 2 havonta kapok a telefonomra 3500 forintot! Nem cigizem, sőt, az ilyen 13–15 éveseket csak szánni tudom! Nem kapok zsebpénzt! Annyi igaz, hogy drágábbak a ruháim, de nem annyi, amennyit leírsz! (Sokat amúgy ajándékként kapok! Szülinap...!)
Msn-gyerek

Pavilonos! Nincs nálam több 500 forintnál, nem cigizek, a telefonomat 4–5 havonta töltöm, nem járok bulizni, a ruháimat olcsó helyeken szerzem be, így drága a bérlet!
Diák

Tisztelt Egy pavilonos! Nem szégyelljük magunkat! Ön a diákság azon kicsi hányadáról beszél (ír), akik ezeket megtehetik! A diákság nagyobb részének azonban drága a havi 1200 forintos diákbérlet! Kicsit gondolkodjon, mielőtt általánosít!
Egy diák (Győr)

T. Egy pavilonos! Én 17 éves létemre nem mászkálok tízezresekkel, nem dohányzom, nem járok márkás cuccokban és nem költök több ezer forintot diszkóra (elég sűrűn járok)! Holott megtehetném! Megbecsülöm, amim van! Ez elkényeztetés kérdése!
Rötyi 

Egy pavilonos! Nem dohányzom, nem járok diszkóba! Csak 1 ezrest költök telefonra és a ruha, ami rajtam van, egy munkás fizetésének csak a fele! Akkor nekem jár az ingyenbérlet? Ne irkálj butaságokat!
Üdv: Ingyendiák 

Egy pavilonos! Már megint az általánosítás! A többség nem ilyen. Csak azokat nem látod, mert nem mennek a pavilonodba. Erre nem gondoltál?
István, Győr

Televízió

Az egyikünket a Romantica, másikunkat a Story TV, harmadikunkat meg egy ki tudja, hányadik csatorna érdekli. De én azt szeretném, ha én válogathatnám össze a csatornákat magamnak és ne kelljen kényszerűségből fizetnem olyan tévéadókért, amiket sose nézek. Hát nem lenne szép?!
Néző 

T. Pityke! Ne bántsd a Mónika- és a Balázs-show-t, ők népművelők. Azért ilyen „művelt" a nép manapság!
Napsugár

T. Pityke! Sajnos igazat írt. Az emberek kulturális igénytelenségét tükrözi az ön által említett műsorok nézettségi szintje.
Boka (Rajka)

Vélemények erről-arról

Kedves nem tolvajok! Nem az áruházat kell ezért hibáztatni, hanem a biztonsági céget, aki vállalta a feladatot. 

Falulakók! Egyetértek, haladjunk az EU felé a kisfalvakban. Ott csak tiszteletbeli polgármesterek vannak. Ami ott a megbecsülés jele, nem a megélhetés forrása.
J. K. 

Bea! Ugye szándékosan érti félre a dolgot? Temérdek feleség terrorizálja a férjét, gyerek a szüleit, de a férfi szégyell panaszkodni! Így oké?
Boka (Rajka) 

Nekem semmi gondom, a hét számjegyű fizetésemből mindenre futja, a kátyúk nem zavarnak, hisz helikopterrel járok. Sosem vagyok beteg, boldog házasságban élek, cigi, drog, alkohol nálunk nem ismert dolog. Csak azok a fránya démonok ne lennének...
Perkele
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyerjen mozijegyet az Üvegtigris 2. című filmre!

Nyerjen két jegyet az "Üvegtigris" című magyar vígjátékra, a győri Lloyd moziba! Tovább olvasom