Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

Rendőr hozta ki égő házából a 86 éves nőt

Rendőr hozta ki égő házából a 86 éves nőtFotó: police.hu
A lángok egy körösladányi lakóházban csaptak fel.
Tűz ütött ki egy lakóházban április 14-én késő este Körösladányban - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a történtekről érkezett bejelentés után perceken belül megérkeztek a házhoz. Látták, hogy lángol a tető és füst árad ki az épületből. Az egyik ablaknál kívül állt egy férfi, belül pedig egy férfi és egy nő. A bent lévő férfi próbálta az ablakon át kimenekíteni az idős nőt, de nem tudta kisegíteni.

Az egyik rendőr benyomta a ház bejárati ajtaját, majd a sűrű füstben a fal mellett tapogatózott, úgy kereste meg a bajban lévőket. A zászlós a nőt a karjaiba vette és kivitte az épületből. A férfi követte a rendőrt, így önerejéből ki tudott jönni a házból.

A mentők megérkezéséig a rendőrök az idős nőt és a férfit a szolgálati autójukba ültették és betakarták.

A nőt a mentők megvizsgálták, orvosi ellátásra nem volt szüksége, ezért a rendőrök átadták a lányának. A 39 éves férfi, aki azért ment be a házba, hogy segítsen az idős asszonynak, a belélegzett füsttől rosszul lett, őt a mentők kórházba vitték. A rendőr nem sérült meg.

A tűz valószínűleg elektromos zárlat miatt keletkezett, az oltás közben a tűzoltók egy gázpalackot is kihoztak az épületből. A ház szinte teljesen kiégett, lakhatatlanná vált.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Késsel a kezében őrjöngött szomszédja udvarán - fotók

Késsel a kezében őrjöngött szomszédja udvarán - fotók
A rendőrök elfogták és kihallgatták a 26 éves férfit. Tovább olvasom