Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Rábaközi vásár nyolcadszor

Csaknem száz kiállító mutatta be termékeit szolgáltatásait nemrégiben a VIII. Rábaközi Kiállítás és Vásár pavilonjaiban, standjain.

Csaknem száz kiállító mutatta be termékeit szolgáltatásait nemrégiben a VIII. Rábaközi Kiállítás és Vásár pavilonjaiban, standjain. A seregszemle egyik szervezője kamaránk.

A VIII. Rábaközi Kiállítás és Vásár rendezvényei három napig a környék cégeinek bemutatkozásáról szóltak. Rajtuk kívül pécsi, fővárosi és székesfehérvári cégek képviseltették magukat. A rendezvény szervezésében meghatározó szerepet játszik a kamara, melynek rábaközi irodavezetője, Horváth Árpád elmondta: a nyolcadszor megrendezett vásár visszajelzései, tapasztalatai jók, a látogatók és a kiállítók is elégedettek.

– A nyolc évvel ezelőtti elképzelések napjainkra megvalósulni látszanak, újabb színfolttal gazdagítva a Rábaköz fővárosának kulturális és gazdasági életét – mondta Csorna polgármestere megnyitójában. A kamara irodavezetője hozzátette: szervezetük a kezdetektől közreműködik a vásár szervezésében, Csornán szerzett tapasztalataikat idén még a mosonmagyaróvári és a fertődi kiállításokon hasznosítják. Horváth Árpád kijelentette: a kamara a szervezésen túl igyekszik támogatni azon tagjait, akik a kiállításokon részt vesznek. Pályázat révén megszerezhetik standköltségeik felét. (Nemcsak a rábaközi vásár, hanem a többi megyénkbeli vásár esetében is. Érdeklődni a 96/520-223-as számon lehet és a kamara régiós irodáiban.) Vélhetően élnek is ezzel a lehetőséggel, hiszen Csornán is a kiállítók mintegy fele kamarai tag volt.
A hagyományokhoz híven a kiállítás első napján osztották ki a vásár díjait. A kitüntetettek névsora jól példázza a seregszemle sokszínűségét. A város díját a Tondach Rt. kapta, de a díjazottak közt a kisebb vállalkozások is képviseltették magukat, például a Zita Textil 2000 Bt., amely a kamara díját érdemelte ki. A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a Baka 48 Kft. képviselőjének adta át díját, az ipartestület Kozma Csaba vállalkozó munkáját találta elismerésre méltónak. A megyei önkormányzat a kapuvári iparoscentrum vezetőjének adta át díját, míg a vásár szervezői a Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet többéves vásári munkáját jutalmazták. A vásár nagydíját a Hipp Kft. kapta.

A kiállítást Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke, Papp József csornai polgármester és Mihalicz Antal kamarai elnök nyitotta meg.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A részeg rokont vitték el az áldozat helyett a rendőrök

Egy Botoşani megyei településen, Corlateni-ben a rendőrség számára nagyon nehezen kinyomozható… Tovább olvasom