Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 14°C Még több cikk.

Program a védendő áramfogyasztókért

Az E.ON elindította Védendő Fogyasztók Programját, melynek keretében a vállalat ugyanakkora összeget enged el az úgynevezett védendő fogyasztók lejárt tartozásaiból, mint amennyit ők befizetnek.


Az egyszeri akció 2010. november 1-jétől 2010. december 31-ig tart, és az október 15-e előtt keletkezett határidőn túli áram- és gázszámlatartozásokra egyaránt vonatkozik. Ezen időszak alatt az érintett ügyfelek többször is élhetnek ezzel a lehetőséggel, az akció valamennyi befizetésre vonatkozik.

Az E.ON a közelmúltban indított Bónusz Kedvezmény-akciója – melynek köszönhetően a vállalat pontosan fizető fogyasztói az országban a legalacsonyabb áramtarifákat élvezhetik – után ezúttal a szociálisan rászorulókat, illetve a fogyatékossággal élőket szeretné segíteni.

Az E.ON Védendő Fogyasztók Programban a 2010. október 15-ig – a jogszabályi feltételek alapján – védendő fogyasztóként nyilvántartásba vett ügyfelek vehetnek részt. A vállalat minden jogosultat levélben értesített. A programban az akció kezdete (november 1.) előtt beérkezett befizetések nem vesznek részt, az akció az október 15-e előtt keletkezett határidőn túli tartozásokra vonatkozik. Az E.ON által elengedett összeg a tartozás fele és maximum 150 ezer forint lehet, a befizethető legkisebb összeg 3000 forint.

Pál Norbert, az E.ON Energiaszolgáltató ügyvezető igazgatója elmondta:

˝A gazdasági nehézségek a legtöbb család életére kihatottak. Tudjuk, hogy védendő ügyfeleink közül sokak számára jelent problémát a mindennapi megélhetés, erőfeszítéseik ellenére is sokan halmoznak fel áram- vagy gázszámlatartozást. A felhalmozott tartozás rendezése pedig önerőből gyakran már nem lehetséges. Ezért határoztunk úgy, hogy egyszeri lehetőségként segítséget nyújtunk azon ügyfeleinknek, akiket úgynevezett védendő fogyasztóként tartunk nyilván.˝

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kötelező biztosítás: Megjelentek a tarifák, nézze meg mennyit fizet jövőre

A két országos napilapban közölt melléklet 14 biztosító tarifáját tartalmazza. Nézze meg érdemes-e… Tovább olvasom