Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Profinak lenni

nagy felelősség

A Cégregiszterben szereplő cégek, társaságok közül júniusban a Győrben bejegyzett Profi-Cont Kft.-nek kedvezett a szerencse, így őket mutatjuk be most.
A könyvvizsgáló-könyvelő céget 1991-ben alapította Ba-

czoni Péterné és férje. Máig, tizennégy év alatt annyi a változás, hogy időközben a férj kivált a vállalkozásból, ám családban maradt a „helye”, ugyanis a házaspár időközben közgazdásszá lett leánya lépett be a helyére.
A Profi-Contnak társaságok, egyéni vállalkozók, részvénytársaságok a megbízói. Győrben, környékén és Budapesten is működtet irodát.
Baczoniné név szerint nem említ céget, ám azt közölte, hogy olyan országos hálózattal bíró részvénytársaság is a munkáltatójuk, amelyik üzleteinek száma már a negyvenhez közelít. A társaság könyvvizsgál és könyvel. A megbízóinak száma mintegy száz.
Ám az ügyvezető cégvezető azt mondja, nem volt és nincs is szándékukban nagyra növelni a társaságot. Annyi megbízatást vállalnak, amennyit jó lelkiismerettel, biztonsággal el tudnak látni. A cég ismeri ügyfeleit, átlátja munkájukat, problémáikat. Nem csupán lekönyveli a könyvelnivalót, van figyelme arra, amit megbízója végez. A cég annyi embert foglalkoztat, amennyi mindenkor el tudja végezni a szükséges feladatokat.
A cég a már említett munkák mellett végez gazdasági adótanácsadást, elvállal hitelkérelmi megbízatást. Munkatársai elvégezték a kurzusokat, amelyek segítségével profi módon tudnak uniós pályázatokat készíteni. A cégvezető úgy vélekedik, profinak lenni, azaz professzionális munkát végezni felelősség.
Baczoniné arra mindenképpen büszke, hogy noha kezdettől fogva van felelősségi biztosításuk az általuk végzett könyvelői és könyvvizsgálói munkára, de biztosítójuknak még egyetlen forintot sem kellett fizetnie a cég után. Olyan hibát, ami partnereiknek pénzébe került volna, tizennégy év alatt egyszer sem ejtettek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lagzi-randi

Kat elkényeztetett féltestvére, Amy esküvőjére készül. Mindez roppant örvendetes lenne, ha Kat épp… Tovább olvasom