Kisalföld logö

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 3°C | 10°C Még több cikk.

Premierfilm: Constantine, a démonvadász

Emberbőrbe bújt angyalok és démonok harcáról szól a film, a szórakozást Keanu Reeves garantálja.

John Constantine (Keanu Reeves) megjárta már a poklot. Nem kívánt ajándékkal, az emberbőrbe bújt angyalok és démonok felismerésének képességével született, és egész életében menekült a látomásai okozta szenvedések elől. De elbukott. Akarata ellenére feltámadt, és újra az élők birodalmában találta magát. Most, az ideiglenesen kölcsön kapott életben, a menny és a pokol közti földi határállomáson őrködik, és reméli, hogy ha sikerül visszakergetnie az ördög katonáit a feneketlen mélységbe, megtalálhatja szabadulásának útját.

De Constantine nem szent. A világból kiábrándult, az egek urával haragban álló Johnból ivás- és személyiségproblémákkal küszködő, megkeseredett hős lesz, aki megveti a hősiesség eszméjét. Harcolni fog a lelked megmentéséért, de ezért nem vár tőled csodálatot vagy köszönetet, és természetesen nem tart igényt a szimpátiádra sem. Ő csak egy kis nyugalmat akar.

Amikor a szkeptikus rendőrnő, Angela Dodson (Rachel Weisz) Constantine segítségét kéri szeretett ikertestvére titokzatos halálának felderítéséhez, nyomozásuk átvezeti őket a démonok és angyalok világába, amely pontosan Los Angeles alatt terül el. A katasztrofálisan alakuló túlvilági események következtében mindketten belebonyolódnak a történetbe, és idővel már csak saját lelki békéjük visszaszerzése lesz az egyetlen céljuk - bármi áron.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sztahanovisták nyomában

A Rákosi-diktatúra irracionális iparosítási tervének propaganda- fogása volt a sztaha- novista… Tovább olvasom