Kisalföld logö

2019. 02. 24. vasárnap - Mátyás -6°C | 3°C Még több cikk.

Pókerarcok

Majka és Balázs új szenvedélyre talált. A rappert és a szembesítő-show házigazdáját a kártya, pontosabban a póker vette le a lábukról.

Azt nem mondhatnánk, hogy váltakozó szerencsével, mert az eddigi tapasztalatok szerint egymás elleni harcaikból inkább Majka került ki győztesen.

- Három éve játszom. Egyetlen egyszer nem nyertem, de jól haladok. A múltkori versenyen második lettem - meséli Balázs. - Ja de, egyszer megvertem a Petit egy haveri társaságban.

Majoros Peti tehát kifejezetten jó játékosnak számít, Balázs pedig nagy tisztelője kollégája játékának. Egy dologban azonban mindketten megegyeznek: szakmájukból adódóan nem tartoznak a csendes játékosok közé.

- Vannak olyanok, akik egy irányba elnéznek, nem mernek ránézni senkire sem - magyarázza Balázs.

- Képzelj el egy olyan páros, mint én meg a Balázs. Szerinted csöndben tudunk maradni tíz percig? Lehetetlen - mondja Majka.

Ha a két fiú az asztalhoz ül, akkor garantált a jó hangulat. A filmekből ismert pókerarcokat nem az ő fizimiskájukon kell keresnünk. A kiszámíthatatlan tekintet nem az ő műfajuk.

- Hihetetlen pókerarcunk van - nevetnek.

Természetesen ezt a játékot nem lehet tét nélkül játszani, a pénz

elengedhetetlen kelléke a kártyának. Anélkül ugyanis a blöffök elveszítenék a komolyságukat, és a póker minden látszat ellenére komoly dolog.

- Kétféle ember létezik, akit a kártya megmozgat, meg akit hidegen hagy. Minket lázba hoz - meséli Majka. - Pénz kell hozzá, hiszen az teszi hozzá az adrenalint. Abban van az izgalom, hogy pénzért megy a dolog.

Balázs és Majka tehát a zöld asztalnál barátkoznak egymással, remek társaságban, kártyával a kezükben. Az meg, hogy néha buknak néhány ezer forintot, benne van a pakliban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Késtek a vonatok

Meghibásodások miatt több menetrendszerű vonat késett tegnap a Győrött is áthaladó… Tovább olvasom