Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Pofon vágtak egy szórólapokat osztó Fidesz-aktivistát

Pofon ütöttek és megfenyegettek egy fideszes aktivistát a Nógrád megyei Mihálygergén, miközben az szórólapokat osztott - közölte az ellenzéki párt egyik médiafelelőse.
A fideszes aktivista szórólapokat osztogatott, amikor megállt mellette egy autó, egy fiatalember kiszállt, és kétszer pofon vágta a férfit, majd azzal fenyegette, hogy megöli, ha újra találkoznak. A bántalmazott férfi feljelentést tett a Nógrád megyei rendőrségen.

Bár a sértett szerint más nem hangzott el, ő mégis politikai hátteret érez a dolog mögött. A férfi elmondása szerint öt éve hordja ki a Nógrád újságot. Munkája mellé alkalmanként, fizetés-kiegészítés céljából vállal szórólaposztást is. Öt évvel ezelőtt egyébként még MSZP-s röpcédulákat hordott ki. A sértett azt mondja, ő nyíltan vállalja, hogy a jobboldal szimpatizánsa, azt viszont nem tudja, hogy valójában ki verte meg, de mint állítja: el tudja képzelni, hogy politikai jellegű volt.

A rendőrség tovább adja az ügyet a bíróságnak, ott döntik el, kell-e nyomozást indítani tettlegességgel elkövetett becsületsértés miatt.

(Krónika hírszolgálat)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keverik a nagy nemzeti ünnepeket

A diákok keverik a nagy nemzeti ünnepeket, 1956-ról pedig különösen keveset tudnak –… Tovább olvasom