Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -1°C | 8°C Még több cikk.

Pierrot otthagyja a Megasztárt

Bakács Tibor Settenkedő után a harmadik szériára az énekes-producer, Pierrot is kiszáll a műsor zsűrijéből.

Bakács Tibor Settenkedő volt az első, aki egyéb elfoglaltságaira hivatkozott, mikor megmondta: nem kíván a Megasztár harmadik szériájában a zsűri tagja lenni. Belefáradt már a döntnökösködésbe, csakúgy, mint Soma - ő volt ugyanis a második, aki bejelentette kilépését. Az énekesnő azzal indokolta mindezt, hogy nem szeretne egy szerepben megragadni, így inkább új kihívások elé nézne. Ezt követte a Színes Bulvár Lap beszámolója, mely szerint megkeresték Presser Gábort, aki úgy nyilatkozott: Bakács nélkül ő sem akar tovább a tehetségkutatóban maradni. Az ötösfogatból így már csak Pierrot és Pély Barna maradt meg - ez idáig.

Most ugyanis napvilágot látott Pierrot nyilatkozata, melyben bejelenti, hogy korábbi társaihoz csatlakozva kilépne a Megasztár-csapatból. Döntését két szemponttal is magyarázza, melyből az egyik szakmai, míg a másik személyes jellegű. Szakmai oldalról aggályait fejezte ki a műsor újabb epizódjaival kapcsolatban. Szerinte ugyanis nem lehet ennyi kimagasló tehetséget felfedezni ebben a kis országban ilyen rövid időn belül, arról nem is beszélve, hogy a poppiac annyira telített, hogy biztosan nem tudna eltartani ennyi újdonsült sztár-jelöltet. Mindezeken kívül úgy véli, az egész stábnak emberpróbáló a folyamatosan pattanásig feszített munkatempó, ami nem vezet semmi újra, csak kiöli a műsor készítőiből a kreativitást és az alkotási vágyat.

Pierrot kilépésének azonban - elmondása szerint - van egy igen erős személyes oldala is. "Új koncepciók kidolgozására, új területek meghódítására kell az energiámat és az időmet fordítanom" - állítja. "Tele vagyok új ötletekkel, merőben új produkciókkal, amelyekben szintén megtaláltam önmagam, még ha nem is feltétlenül kecsegtetnek ezek különösen magas és biztos bevétellel" - mondja a neves producer. Úgy érzi, a Megasztár már túlságosan elnyomta az igazi önmagát, valamint felemésztette magánéletét is. "Kevésbé élvezem a népszerűség előnyeit, mint amennyire megszenvedem a hátrányait" - magyarázza.

A TV2 megértően nyilatkozott, és tiszteletben tartja Pierrot döntését. Ezek után azonban szinte teljesen nyitottá vált a Megasztár 3 zsűrijének összetétele. A készítők még nagyobb látványt és még több szórakozást ígérnek, azonban kérdés, hogy mekkora népszerűségnek örvend majd az új sorozat a megszokott arcok nélkül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigorúbban büntetik az építési szabálytalanságokat

A korábbinál jóval szigorúbban büntetik az építési szabálytalanságokat. Július 15-étől akár 10… Tovább olvasom