Kisalföld logö

2018. 12. 19. szerda - Viola -5°C | 3°C Még több cikk.

Partnerkereső fórum a szlovák-magyar együttműködésért

2011. augusztus 2-án Losoncon egy partnerkereső fórumra vár minden érdeklődőt a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program.

A szervezők célja, hogy érdemi segítséget nyújtsanak a jelentkezőknek a program legújabb felhívásához.

Június végével negyedik alkalommal hirdetett pályázatot a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013. Az Európai Unió által is támogatott kezdeményezésre 50 millió euró közösségi forrás áll rendelkezésre, a kiírás célja pedig a két ország közötti kapcsolatok javítása, bővítése, és a térség integrációjának elősegítése. A pályázatok beadási határideje 2011. október 21-e, a pályázatokat pedig elsősorban non-profit, állami és önkormányzati szervezetektől várják a szervezők.A kezdeményezés megálmodói most egy partnerkereső fórummal könnyítik meg az érdeklődők munkáját: 2011. augusztus 2-án Losoncon, a Hotel Reduta konferenciatermében a Titkárság kollégáitól szakértői segítséget kaphat minden pályázó. Aki rendelkezik kidolgozott projekttel, az partnereket találhat a megvalósításhoz, aki pedig még csak gondolkodik a jelentkezésen, tanácsokat kaphat a sikeres előkészítéséhez.

A rendezvény délelőtt 10 órakor szakmai előadásokkal kezdődik, majd intézkedések szerint beosztott munkacsoportokban segítenek a szervezők a projekt iránt érdeklődőknek.

Részletes program és további információ>>
hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Matolcsy távozását sürgeti az MSZP

Az MSZP szerint Matolcsy György felelős azért, hogy újabb rekordot döntött az üzemanyagok ára. Tovább olvasom