Kisalföld logö

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -6°C | 2°C Még több cikk.

Összehangolják a közműfejlesztéseket

Június végétől újabb közlekedési forgalomkorlátozásra lehet számítani Sopronban. A városházán a torlódások elkerülése érdekében egyeztetést tartottak, hogy összehangolják a közműfejlesztéseket.
Amint végeznek a soproni Táncsics Mihály utcában a szennyvíz- és a csapadékelvezető csatornahálózat korszerűsítésével, kezdetüket veszik a Baross úti munkálatok. A tervek szerint ezzel egy időben a Kossuth Lajos utcában pedig elindul a kis és középnyomású gázcsőhálózat rekonstrukciója. A Családsegítő Intézettől kezdve a Tóth Antal utcáig dolgoznak majd.
– A városházán tegnap egyeztetést tartottunk, hogy összehangoljuk a közműfejlesztéseket – mondta el lapunknak Horváthné Seregély Jolán, a városüzemeltetési iroda vezetője. – Végleges megállapodásra még nem jutottunk. Annyi azonban már most bizonyos, hogy a vasúti átjárónál, a Baross út, Kossuth Lajos utca kereszteződésében június végétől egy hétig csupán egy sáv lesz járható. Ebben az időszakban kézzel irányítják majd a forgalmat.
Információink szerint továbbra is vizsgálják annak a lehetőségét, hogy a Baross út mellett – a Vándor Sándor utcához hasonlóan – miként lehetne egy tehermentesítő utat építeni, annak érdekében, hogy meg lehessen közelíteni az ingatlanokat. Erről bővebben majd a pénteki Baross utcai lakossági fórumon fognak tárgyalni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyermekrajzok tárlata

A rajkai Békefi Ernő Általános Iskola tanulóinak a tanév során készített rajzaiból nyílt kiállítás… Tovább olvasom