Kisalföld logö

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 19°C | 31°C Még több cikk.

Összefogott a két párt

"Sopronban a 2006-os országgyűlési képviselő-választásokon a KDNP a Fidesz jelöltjét, Firtl Mátyást támogatja".
Firtl Mátyás
„ Sopronban a 2006-os országgyűlési képviselő-választásokon a KDNP a Fidesz jelöltjét, Firtl Mátyást támogatja" – jelentette be Semjén Zsolt, a kereszténydemokraták országos elnöke.

– A Fidesz és a KDNP között átfogó, minden részletre kiterjedő, országos szintű választási megállapodás született, amely nemcsak a parlamenti, hanem a helyhatósági, illetve az uniós választásokra is érvényes. Ennek eredményeképpen Sopronban – ugyanúgy, mint az időközi választásokon, az idei referendumon is – Firtl Mátyást támogatja a KDNP helyi tagsága – hangzott el Semjén Zsolt tegnap tartott soproni sajtótájékoztatóján.

A KDNP országos elnöke hangsúlyozta: Firtl Mátyás eddigi politikai pályafutása során kellő tapasztalatot szerzett helyi, regionális, parlamenti és uniós szinten, védve a térségben élők érdekeit.

Firtl Mátyás a sajtótájékoztatón programjának ismertetésekor – egyebek mellett – hangsúlyozta: Sopront és térségét nemcsak gazdasági és kulturális szempontból szükséges fejleszteni, hanem fokozottan kellene törekedni a Nyugat-Magyarországi Egyetem szellemi potenciáljának a bevonására is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötnapos gyász Koszovóban Ibrahim Rugova halála miatt

Ötnapos gyászt hirdettek Koszovóban Ibrahim Rugova halála miatt; a vitatott jogállású tartomány… Tovább olvasom