Kisalföld logö

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -2°C | 10°C Még több cikk.

Orbán Viktor részt vesz a Jobbik frakcióülésén is

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön részt vesz a Jobbik parlamenti képviselőcsoportjának ülésén.
Az LMP után egy újabb ellenzéki párt, a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportja is meghívta frakcióülésére Orbán Viktor miniszterelnököt - tájékoztatta az MTI-t szerdán Szijjártó Péter.

A miniszterelnök szóvivője közleményében hozzátette: az áprilisi országgyűlési választásokon az emberek megalapították a nemzeti együttműködés rendszerét, amelynek sikeres felépítése érdekében a miniszterelnök a második ellenzéki meghívást is elfogadta, és csütörtökön részt vesz a Jobbik frakcióülésén.

A kormányfő múlt szerdán járt az LMP-nél.

Olvasóink írták

 • 8. Jerry 2010. július 18. 23:13
  „1.Vona állította, ő pedig már csak tudja.
  2.ov ilyent soha nem állított, nézd át a beszédeit.Inkább megvédte a gárdát, és úgy nyilatkozott:"fontos szerepet szán nekik a z új rendőrség, csendőrség kialakításában"
  3.ov az új kormányban pl vonának is államtitkári posztot ígért, nézz utána.
  4.Nem én keverem őket, ők keveredtek össze a tv székház előtt.Békés polgár,aki kocsikat gyújtogat, köveket dobál,mint a révész máriusz?
  5.Nem hallgattam el, leírtam,csak nem olvastad el.Nem árt az ismétlés!
  Nem vagyok mszmp-s,nem is voltam soha pártag.
  A baj,az, hogy többet írsz,mint olvasol,aztán meg csak gorombáskodsz.De hát mit várhatnék mást egy fideszestől?Talán ész érveket?Azon kellene gondolkodnod, hova romlik még a forint a fidesz kormány áldásos keze alatt? Mert ugye ezt az utóbbi romlást már nehéz az előző kormányra kenni!”
 • 7. GYMS 2010. július 17. 13:20
  „5.!
  1. Miért hazudod azt, hogy a gárdisták cédulákat gyűjtöttek a Fidesznek?
  2. Miért hallgatod el azt, hogy O. V. már a választások előtt világossá tette, hogy nem tűri a gárdát (vö.: "két pofon")?
  3. Miért hazudod azt, hogy bármely gárdistának bármilyen pozíciót ígért O.V.? (Ráadásul jól fizetőt... :)
  4. Miért kevered össze tudatosan a randalírozó, "B-közép" stílusú vandálokat a 2006. 10.23.-án jogtalanul sérelmet szenvedett békés polgárokkal?
  5. Miért hallgatod el, hogy a törvényen kívül helyezett legutóbbi gárdatüntetést már az új kormány oszlatta fel?

  A válasz kézenfekvő: mert egy MSZ(M)P-s szarember vagy. Azért...”
 • 6. Álmodozó 2010. július 17. 12:07
  „A jobb oldal és a szélső jobb között csak egy küszöb van, és a Vona ezt akarja az Orbánnal át lépetni.”
 • 5. Jerry 2010. július 16. 07:22
  „Az ov a maga módján most köszönte meg a jobbiknál a magyar gárda segítségét az ajánló cédulák begyűjtésében.Hálából feloszlatja a gárdát.Azért az mégsem lehet, hogy a kormánya alatt egy félkatonai szervezet legyen az országában.Persze amíg ellenzékben volt, jól jött neki a segítség.Ígért is sok mindent nekik,pl beépülhetnek a rendőrségbe, csendőrségbe, jó fizetést kapnak,stb.stb.Persze azóta már más a helyzet.Az egész országban narancs riasztás van,a parlamentben 2/3-os narancsuralom, már nincs szükség a fekete gárdára.Megtette amit megtett,most már mehet amerre lehet. Mert ugye gyurcsány kormány rendőrei brutálisak, jogtalanul intézkedők voltak akik túl keményen léptek fel a tisztes polgárok ellen és a magyar gárda gyülekezése ellen. Az orbán kormány rendőrei kedvesek, törvénytisztelők és polgárbarátok lettek,akik nem elég keményen léptek fel az agresszív nemzetellenes erők ellen,és magyar gárda félkatonai, fidesz ellenzékét támogató, fenyegető,betiltott magyar gárda ellen.Hát kérem országos narancsriasztás van, meglett csak a fidesz győzelme, akit lehet,a fidesz megvehet,akit nem az elmehet.”
 • 4. janika 2010. július 15. 09:30
  „Persze az is lehet, hogy most beszélik meg az előző kormány tajgai és holdudvarába tartozókat leküldik a szénbányákba és a következő télire lesz olcsó magyar szén! Így fog elkezdődni az "egymillió" munkahely teremtés. Ja, vagy a FIDESZ is érdekelt az import szén hasznában?”
 • 3. janika 2010. július 15. 05:44
  „Nocsak, lehet, hogy összenézi ami széjjel van. Persze az is lehet, hogy némi bátorságot szerezni megy a jobbikhoz! Mátyás király is járta az országot annak idején és tárta fel a valós gondokat. Lehet, lesz megint kutyavásár Budán.”
 • 2. meir 2010. július 15. 01:23
  „-es mi okbol vesz reszt??
  mit akar vajon Vona-val,elerni?? buzlik ez nagyon!!!”
 • 1. Nahááát 2010. július 14. 23:32
  „Remélem kioszt pár pofont...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rabszállító és személyautó ütközött - négyen súlyosan sérültek

Tizenöt ember, köztük tizenkét rab megsérült, amikor összeütközött egy rabszállító és egy… Tovább olvasom