Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Orbán Viktor megbeszélést folytatott a grúz elnökkel Bakuban

Orbán Viktor miniszterelnök kedd reggel kétoldalú megbeszélést folytatott Mihail Szaakasvili grúz elnökkel Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban.

A Miniszterelnökség közölte: a találkozón a grúz államfő elmondta, hogy országa nagy reményeket fűz Magyarország EU-elnökségéhez, mert az új lendületet adhat a keleti partnerségnek. Mihail Szaakasvili a közlemény szerint fontosnak nevezte, hogy Orbán Viktor látogassa meg a keleti partnerségben résztvevő hat országot, köztük még az idén, elsőként Grúziát.
Orbán Viktor Azerbajdzsánban részt vesz az azeri-grúz-román-magyar energiaügyi együttműködésről szóló csúcstalálkozón. A magyar miniszterelnök a tájékoztatás szerint ezután Brüsszelbe utazik az Európai Néppárt elnökségi ülésére és miniszterelnöki-pártelnöki csúcstalálkozójára, valamint az Európai Tanács csütörtöki ülésére.

Olvasóink írták

 • 8. szocdem 2010. szeptember 17. 11:10
  „6.

  Tévedsz!

  A neokapitalista globalizmus utópiája, és a kommunista utópia gyakorlatilag ugyan az. (Azért van itt nálunk egy csomó "népineoliberális") A külömbség köztük az, hogy a kommunizmusban a végső tulajdonos a társadalom, aminek minden tagja egyenlő arányban bírtokolja a javakat, míg a globalista utópiában csak egy szük embercsoprt a végső tulajdonos - mint egy gigabirodalom uralkodóháza...

  Az általad alább idézett "prófécia" a hitelekről voltaképpen csak egy technika arra, hogy a csoport hogyan adósítsa el - saját nyeresége érdekében- az államokat (el sem hiszed hogy társadalompolitikai ideológiákat is gyártottak már ehhez a csaláshoz) és a lakosságot is!
  A végcél hogy minden tőke (és hatalom) a mamuttőke tulajdonába kerüljön, olcsó és mégolycsóbb legyen a munkaerő szociális rendszer ne legyen (ezt épp a munkások követeljék ki) az állam, mint a társadalom centruma a végletekig sorvadjon el, (Bokros Lajos, Bajnai Gordon, Matolcsy, Bölcsek Tanácsa stb. deklarálta eddig ezeket a "megvalósítandó" célokat)Továbbá az államok veszítsék el a gazdasági, és politikai autonómiájukat, a demokrácia látszatának fenntartása pedig fékentartsa a lakosságot. (Ez folyik itt is már 20 éve.)

  Csak hogy ennek VÉGE! A rendszer elbukott!:

  http://www.emf-fem.org/Areas-of-work/Industrial-Policy/No-to-austerity-Priority-for-industrial-jobs-and-growth

  amint látod egész európa lázad már ellenük, miközben itt meg hümmögnek, és tömött buszokon zsúfolódva rohannak éhbérért melózni, és reménykednek hogy megússzák a kilkaoltatást...

  Talán mást nem is érdemelünk.”
 • 7. gjozsi88 2010. szeptember 15. 18:48
  „janika!
  Az államok nem tudják államosítani a bankokat, mert ők is hitelből élnek, ráadásul a tőke befektetéshez adót kellene emelniük!”
 • 6. janika 2010. szeptember 14. 15:19
  „Na akkor félig megvolnánk!?

  Érdekes eszmefuttatás, de ma 2010 írunk, és hol van már a kommunizmus!

  Viszont a tőkések érdeke e téren semmit sem változtak. Tehát ma a kapitalizmust is meg akarják dönteni?

  Habár a mai tőkések a kommunizmusban termelt javakból lettek tőkések, viszont nem olvasták Marx 1867 írt megérzését!

  Így saját maguk alatt vágják a fát!”
 • 5. janika 2010. szeptember 14. 15:06
  „Tehát...idézzük csak Marxot:  "A tőkések a munkásosztályt egyre több és több drága áru, épület, és technika megvásárlására fogják buzdítani.
  Ezzel együtt arra ösztönözve őket, hogy egyre több drága hitelt vegyenek fel mindaddig, amíg a hitelek visszafizethetetlenekké válnak. A bedőlt hitelek csődbe juttatják a bankokat, amelyek emiatt államosítva
  lesznek, és mindez végeredményben a kommunizmus megszületéséhez vezet."

  Karl Marx , 1867

  Na akkor félig megvolnánk!?”
 • 4. Komissar 2010. szeptember 14. 13:49
  „És a végén duettben énekelték a régi slágert:
  Fel (narancs)vörösök...”
 • 3. alacska 2010. szeptember 14. 11:18
  „Mégiscsak jó volt a szocializmus ! Keletre jár a nagy vezér is. Most jók az oroszok és tagállamaik - nem régen még "Ruszkik haza" volt a szlogenjük! Mostani pedig "Arccal kelet felé" !”
 • 2. szocdem 2010. szeptember 14. 10:21
  „Stalin összes műveit akarja eredetiben megszerezni. (Az a hegyi rabló grúz volt!!)

  Vagy helyet keres a jövőre kilakoltatásra kerülő 100 ezer bukott hiteles családnak. (Volt már ilyen Rákosi alatt, csak akkor nem Grúziába, hanem azerbajdzsánba deportálták a "felesleget"..)”
 • 1. janika 2010. szeptember 14. 10:02
  „Csak nem rendel egy kis olcsóbb szenet, mivel nem képes a magyar szénbányákat megnyitni? Munkát, munkahelyet ígérni , vagy adni is az nem megy? A lakosságnak meg olcsóbb szenet, mint, ahogy a maffiózók árulják külföldről behozottat? Ezzel vajon miért nem törődik a Vezérünk? Nincs, aki megmondja neki?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

OGY: Orbán a visszaesés lehetőségét sem zárja ki

Orbán Viktor idénre 3,8, jövőre pedig 3 százalékos GDP arányos államháztartási hiányt ígért. Tovább olvasom