Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Öngyilkos akart lenni Sándor Mária

A fekete ruhás nővér állandósuló konfliktusai miatt öngyilkosságot kísérelt meg, felvágta az ereit, de megmentették.
A 168 óra holnapi számában hosszabb anyagot közöl Sándor Máriáról, akinek jelenleg nincs állása. Már a felvételi beszélgetéseken jelzik neki, hogy nem értenek egyet vele, és aztán nem hívják többet. Társai elmaradtak tőle, az egészségügyi dolgozók sem állnak mögötte.

A lap azt is írja, hogy Sándor Mária állandósuló konfliktusai miatt öngyilkosságot kísérelt meg, felvágta az ereit, de megmentették. Azt mondja, békében szeretne élni, emelt fővel kilépni a közéletből. Egyszer már abba akarta hagyni, mégis maradt, és ráment az egészsége.

– Nem vagyok alkalmas vezetőnek. Mindenkinek hiszek, aztán rájövök, mások csak saját céljaikra akarnak felhasználni. Azt hittem, az emberek jók. Rájöttem, nem azok. A legtöbben önzők, épp a nyomor miatt, amiben élnek: az állandó nélkülözés, az állandó igazságtalanságok miatt. Csalódtak bennem, csalódtam bennük – mondta Sándor Mária.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orosz vízummutyi ügyben cáfol Szijjártó

Orosz vízummutyi ügyben cáfol Szijjártó
Orosz állampolgároknak adtak ki több ezer schengeni vízumot, akikről nem tudták, kicsodák. Tovább olvasom