Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 18°C Még több cikk.

Oláh Ibolya: Ne menjenek el mellettem!

„Ebben a szakmában az ember nagyon-nagyon pofára tud esni. De én nem hagyom, hogy ez velem ismét megtörténjen! Szeretnék fennmaradni egy év múlva, két év múlva is...

Oláh Ibolya
Szeretnék klassz öt évet magamnak. Ezt is végig tudom csinálni! Hogy bármi áron-e? Igen, bármi áron..." – nyilatkozta a Kisalföldnek Oláh Ibolya. A Megasztár című műsorban felfedezett „vadóc lánynak" most jelent meg új lemeze, amely – a kiadó elmondása alapján – még mielőtt reklámozták volna, aranylemez lett. Reklámkörútra viszik tehát a fiatal tehetséget, amelyet a korábbi hírekkel ellentétben meglehe tősen jól tolerál. Szerinte a sajtó vele kapcsolatban rendre csak a rosszat találta meg, s kapóra jött a „betörhetetlen kanca" skatulya.

„Az emberek mégis megszerettek." Az Egy sima, egy fordított című CD-dalait október 29-én este nyolc órakor mutatják be a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban. Oláh Ibolya az interjúban őszintén beszélt hibáiról, öntörvényű döntéseiről, melyek miatt korántsem volt biztos, hogy neki is le meze lesz, valamint a megasztárosokkal és a médiával való kapcsolatáról:

„Megtanultam kihasználni a sajtót, ha már ő is kihasznál engem." Elmondta azt is, nem nézett meg egyetlen Megasz tár-adást sem, amelyben ő és versenytársai szerepeltek. „A mostani szériát sem nézem, nem szeretem a kereskedelmi adókat. Majd megismerem az új »megásokat«, ha szerepelek a műsorban. No nem mintha tudnám, egyáltalán meghívnak-e, de lehet, hogy igen..."

A legjobb barátait nem a műsorban szerezte, de ellensége ket sem szerzett. „Nincs nekem semmi bajom Tóth Verával!" „Fiatalként gyakran elmentek mellettem, pedig csak azt akar tam, hogy észrevegyenek, megbecsüljenek. Most észrevettek, és ez jó! Bár tudom, hogy nincs tökéletes boldogság, azt hiszem, boldog vagyok" – mondta Oláh Ibolya, akivel a készült teljes interjút a Hétvége műsormagazin jövő pénteki számában olvashatják.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemmel irányítható PC-t fejlesztettek ki

Számítógépek szemmel való vezérlését lehetővé tevő berendezést fejlesztettek ki a prágai cseh… Tovább olvasom