Kisalföld logö

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv 1°C | 7°C Még több cikk.

Nyílt nap a Mórában

Győr. Szakképzéssel erőteljes médiaintézményi, egyetemi és főiskolai támogatás révén 1998 óta foglalkozik Győrött a Móra Ferenc Általános és Középiskola. E képzési forma a humán erőforrásokra irányul: a mozgóképkultúra és médiaismeretek oktatására, az intézményi kommunikátor-, valamint a jogiasszisztens-képzésre. Az igényektől függően PR-ismeretek posztgraduális oktatására is vállalkozott az intézmény. A szakképzésről tart nyílt napot az érdeklődőknek a Móra-iskola holnap délután 3 órától. A szakterületek neves előadói vendégként beszélnek szakmájukról a nyílt nap résztvevőinek. A Mórába várják többek közt Pachmann Pétert, a TV 2 szerkesztő-műsorvezetőjét, Dusza Andrást, a Rába rt. kommunikációs igazgatóját, dr. Horváth Károlyt, a Széchenyiegyetem adjunktusát, intézeti igazgatóhelyettesét, Fábián Györgyöt, a Kisalföld főszerkesztő-helyettesét. A tájékoztatók után a konzultációk kiscsoportokban egy kori és a jelenlegi hallgatók részvételével folytatódnak és zárulnak.

Tűzoltóklub

Győr. A nyugdíjas tűzoltók klubja holnap délután 4 órától tartja összejövetelét a tűzoltóság épületében.

Fogadóóra

Győr. Bárány István önkormányzati képviselő Sárás és Kisbácsa lakosait ma délután 5 órától a kisbácsai iskolában, Bácsa és az Ergényi-lakótelep polgárait holnap délután 5 órától a részönkormányzati hivatalban (Heltai Jenő u. 8.) várja fogadóórára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zsebre megy a (gyerek)játék

Hogy a gyerek később boldoguljon az életben, sok egyéb mellett meg kell tanulnia bánni a pénzzel. Az otthoni minta sokat segíthet, a zsebpénz pedig már kis korban rászoktathatja a felelősségre - ha helyesen használják. Szinte minden családban örök kérdés: kapjon-e a gyerek zsebpénzt, és ha igen, mennyit? Tovább olvasom