Kisalföld logö

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

November 11.

Doktor Makk előre látta: Ment a nyuszika az erdő szélén és egyszer csak leesett.

Napot!
Én nem Győrből írok. Ezért is kérdezem. Miért pont Győr legyen a potenciálisok központja. Azt gondolják, máshol nem áll fel az, akinek jó gondolata van? Hát mi itt?
Egy déli.

Tisztelt Déli úr/hölgy!
Nem kell, hogy a potencia Győrben kulmináljon, de szükségszerű.

Kedves Doktor úr!
Én olyan boldog vagyok! A legfelső szinten két százalékkal is csökken majd az adó kulcsa. Az áfa zuhanásszerű visszaeséséről nem is beszélve! És akkor ott van az az ekló, vagy mi is, hát ez csodás. Az asszonnyal alig várjuk, hogy kisnyugdíjasként még azt a plusz majdnem négy százalékot is ráteszik a havi pénzünkre. Már azon gondolkozunk, befizetünk egy egynapos budapesti társasútra. Persze azért kivárjuk, hogy mikor is érezteti ez a sok-sok jó a hatását. Na ezért is írok: ön szerint mikor fogunk mit érezni ezekből az intézkedésekből?
Tóth Jóska Pista (Várballon, Tök u. 34.)

Aranyos Jóska Pista!
A budapesti társasút összejöhet. A többi jótéteményre, mint sportautó az asszonynak, villa a Kanári-szigeteken, az unokák taníttatása Oxfordban. Arra azért egy kicsit várni kell még.

Tisztelt uram! Én mint a nomenklaturista pártfüggetlen, átmentős hatalomban is érdekelt, vagyonomat nem a lassú, még inkább a gyors és egyszerű privatizációs, fedezet nélküli kölcsönökből megszerzett kétkezi milliárdos azt kérdezem, miért nem ünnepelték meg most ebben az országban november hetedikét, amikor olyan sokáig megünnepelték, és azok, akik megünnepelték, most nem. Érti ezt maga?
Gy. F. (Halmazújváros, Nagy u. 1.)

Tisztelt GY. F.!
Az ünnepségek most is megvoltak, csak sokkal személyesebb körben, mint korábban. Szerény villák apró tánctermeiben gyűltek össze azok a rejtőzködő üzletemberek és szociológiailag is a nem szegények  közé sorolható egyedek. Gondolom, ön is szívesen bekerült volna közéjük, de sajna, ez nem adatik meg mindenkinek, még azok közül sem, akikről évente megjelentetik, hogy ők bizony a legek.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétvége - Kiállítás és horgászás

Ismert szegedieket, illetve a közélet, a kultúra és a gazdaság jeles Csongrád megyei képviselőit… Tovább olvasom