Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Nobel-díjas a Könyvszalonon

A Győri Könyvszalon számos meglepetést tartogat:a Nobel-díjas Kertész Imre is tart felolvasást.
Kertész Imre
A Győri Könyvszalon számos meglepetést tartogat az ország második legnagyobb könyves eseményére ellátogatók számára. Az októberi mustrán a Nobel-díjas Kertész Imre is tart felolvasást.

Október 14–15–16-án rendezik meg a megszokott területen, a győri ötvenhatos emlékmű szomszédságában lévő nyílt területen az V. Győri Könyvszalont. Mint azt csütörtök a Kisalföld megtudta, Kertész Imre Nobel-díjas magyar író is a szalon vendége lesz. Egy napot tölt majd a városban, sőt, felolvasóestet is tart. A könyvszalon Kertész Imrén kívül a hazai írók közül is számosat bemutat majd az érdeklődőknek, és a programok is a korábbi négy eseményhez méltóan színvonalasak lesznek. A Kisalföld hagyományosan megjelenteti majd a szalon információs kiadványát, melyből időben tájékozódhatnak olvasóink arról, kikkel találkozhatnak, milyen könyveket ismerhetnek meg a rendezvényen.


Kapcsolódó anyagok >>

Befejeződött a Sorstalanság forgatása (2004-06-29) >>
Kertész-interjú a Der Spiegelben (2004-01-25) >>
Kertész fényéből mindenkinek jut (2002-10-26) >>
Kertész Imre átvette az irodalmi Nobel-díjat (2002-12-10) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győr világvárosok közé került

Tizenhárom vezető város, köztük Győr neve szerepel azon az interneten közzétett listán, amelyben bejelentik: létrejött a Digitális Közösségek nevű, világméretű kezdeményezés. A projekthez csatlakozó cégek között találjuk a győri Szintézis Rt.-t és az Int-air.net Kft.-t is. A Digitális Közösségek közvetlenül fog érinteni számos, különböző területen dolgozó embert az egész világon. Tovább olvasom