Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Nemzeti Vágta - A középfutamokkal és a döntővel folytatódik a verseny

A különböző versenyszámok középfutamaival, lovas bemutatókkal, valamint a döntőkkel folytatódik ma a 10. Nemzeti Vágta a fővárosi Hősök terén, a Millenniumi emlékmű körül felépített speciális versenypályán.
Vasárnap megrendezik az előfutamokat, majd a kocsitoló verseny és a magasugrató verseny döntőjét. A programot többek között lovas parasport bemutató, puszta tízes bemutató, történelmi lovas felvonulás, Kassai Lajos Lovasíjász Iskolájának műsora és a Győri Ördöglovasok produkciója színesíti.

A kishuszár vágta és a fogatvágta döntője után a nemzetközi futam és a 2017-es Nemzeti Vágta döntője zárja a jubileumi versenysorozatot. A nemzetközi futamon idén Magyarország mellett Szlovákia, Szlovénia, Románia, Szerbia, az Egyesült Államok, Kína, a Cseh Köztársaság, Mongólia, Törökország, Suriname és Üzbegisztán lovasa versenyez a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok által rendelkezésükre bocsátott shagya-arab lovakon.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Közmédia sátra és a Fölszállott a páva színpad televíziós műsorvezetőkkel, a közmédia produkcióinak fellépőivel és gyerekprogramokkal várja vendégeit mindkét nap. A Nemzeti Vágta részletes programja és további információk a www.vagta.hu oldalon olvashatók.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kozmetikai termékeket loptak egy áruházból - őket keresik!

Kozmetikai termékeket loptak egy áruházból - őket keresik!
A szentendrei rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a tettesek azonosításához. Tovább olvasom