Kisalföld logö

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 0°C | 15°C Még több cikk.

Nem volt nyári uborkaszezon

A nyári hónapokat, különösen az augusztust sokan tekintik kieső időnek a munkaerőpiacon.

A CV-Online Magyarország Kft. az egyik meghatározó szereplője a magyarországi munkaerő-közvetítési piacnak, pontosan mérhető forgalmi adatokkal rendelkezik az online recruitment-től a hagyományos fejvadászatig a legkülönbözőbb szegmensekben – és ezek az adatok azt mutatják, hogy ez a nyár nem jelentett holtszezont a munkaerőpiacon.

„Mind az álláskeresők, mind a munkaadók részéről növekvő aktivitást tapasztaltunk a nyáron" – mondta Norrie Sinclair, a CVO-csoport ügyvezető igazgatója. „Mintegy 30%-kal nőtt a friss önéletrajzok száma az adatbázisunkban, és 70%-kal több álláshirdetést jelentettek meg a weboldalunkon a munkaadók. Az álláshirdetések megnövekedett száma nem csak a nyeremény repülőjegynek, hanem annak is köszönhető, hogy cégünk az akció időtartama alatt átvállalta az álláskeresőktől az önéletrajzok feltöltését!"

A CV-Online Magyarország nyár elején több sikeres kampányt is indított az álláshirdetések számának növelése érdekében. „A munkaadók igényeihez rugalmasabban igazodó szolgáltatásokat kínálunk, és ennek pozitív hatása jelent meg már a nyári hónapokban is. A nagyobb számú lehetőség pedig természetesen magával hozta az álláskeresők nagyobb érdeklődését, így jelentősen, mintegy 30%-kal nőtt a weboldalunk (www.cvonline.hu) látogatottsága is. Még ha ősszel nagyobb aktivitással számolunk is, az egyértelműen kiderült, hogy nyáron sem szabad tétlennek lenni a munkaerőpiacon" – foglalta össze Sinclair.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Celldömölk

0 (0) MTE 1 (1)

Celldömölk, 600 néző. V.: Szilasi. Tovább olvasom