Kisalföld logö

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Nem vagyunk szexgépek - Tabuk nélkül 01.31.

Lassan már odáig jutunk, hogy nekünk, pasiknak mindent tökéletesen kellene tudni, csak mert mi vagyunk a férfiak... - írta szerkesztőségünkbe Olvasónk. Levelére Marsovszky Adrien tanácsadónk válaszolt.

www.tabuknelkul.kisalfold.hu

Kedves Adrien!

Lassan már odáig jutunk, hogy nekünk, pasiknak mindent tökéletesen kellene tudni, csak mert mi vagyunk a férfiak. Néha elgondolkodhatna az a sok „kielégítetlen" hölgy is, hogy miért is van ez. Nehogy azt gondolják, az örökös hisztik, nyűglődések jót tesznek nekünk. Több ízben tapasztaltam, hogy a kedves hölgy ahelyett, hogy építő szándékkal tájékoztatott volna arról, hogy mi is jó neki az ágyban, úgy rám tromfolt, hogy elment a kedvem az erogén zónái felfedezésétől. Nem programozott gépek vagyunk, akik tökéletesen tudják, hogy éppen mikor mi kell a nőnek. Fogalmam sincs néha, hogy mi a fene baja van a kedvesemnek. Cirkuszol, ok nélkül belém köt, nyűgös, baja van a világgal és rajtam tölti ki. Oké. Megértem a havi ciklusból adódó kellemetlenségeket, no de azért minden héten ugye nincs menstruáció? Szóval én csak azt kérném a nőktől, hogy picit nézzenek magukba is, ne csak minket ostorozzanak. Nehogy azt képzeljék, hogy nekünk minden oly könnyű. Mi is vágynánk megértésre, kényeztetésre, kezdeményezésre, mert érző lelkek vagyunk, nem örökké tökéletesen teljesítő szexgépek. (És még akkor nem beszéltem a melóról, gyerekek, pénzszerzés, jó kinézet, amiben mind meg kell felelnünk.)

Péter Győrből

Kedves Péter!

Igen, értem, hogy mi a problémája és higgye el, nem állok én a nők pártján, de azért nem kell önöket sem félteni. Egykötetnyi történetem van a férfiak hozzáállásáról, miket is képesek csinálni az életben. Igen, tudom, kettőn áll a vásár, csak valahogy még mindig úgy gondolom, arányosítva a pasik többször őrülnek meg, mint a nők. De persze, amiről írt, jogos. Igenis kell a férfiakra figyelni, szeretgetni őket, mert akkor olyan édesen legyezgetjük egójukat, hogy máris szárnyra kapnak és tényleg sokkal többet tesznek meg értünk, mint az örökös nyűglődések közepette. Sokkal jobb egy olyan pár kapcsolata, ahol megtalálják egymással a harmóniát és tudnak ésszel gondolkodni. Egyetértek önnel, tényleg néha el kellene gondolkodnunk nekünk, nőknek, hogy ne feszítsük tovább a húrt, mert a férfiagy bizony másképp működik, nem igazán tudja megérteni a hisztiket, a dilis kirohanásokat. Remélem, e sorok olvasása után sok hölgy édesen várja haza párját és odaadóan, figyelemmel veszi körül. Legalább egypár napig. Aztán jönnek a nehéz napok...

Szeretettel: Adrien

Olvasóink írták

 • 12. sacicica 2008. február 01. 00:41
  „wuki!!! ez a kisvirágos szöveg nagyon buzis!!! Egyébként, teljesen egyetértek Kittyvel!!!”
 • 11. Kitty 2008. február 01. 00:03
  „Kedves Urak! Legyetek kiegyensúlyozottak egy kiadós havi görcs után, legyetek kiegyensúlyozottak a kozmetikusnál, mikor letépi a gyantacsíkot, legyetek kiegyensúlyozottak amikor a gyerek üvölt az áruházban és mindenki rázza a fejét, hogy milyen rossz anya vagy, legyetek kiegyensúlyozottak amikor a párotok a 20 kg-s agyonplasztikázott cicababákat bámulja a tv-ben (jóesetben csak a tv-ben), legyetek kiegyensúlyozottak amikor munka után vacsorát kell főzni (de finom legyen és tápláló, és jaaaaj ne mindig ugyanaz, de gyorsan kész legyen mert éhenhalok blabla), legyetek kiegyensúlyozottak, amikor tűsarkon kell végigtipegni a jégen (nyáron se egyszerű), mert az a szép és elegáns, legyetek kiegyensúlyozottak amikor a szennyest válogatjátok (megszagoltátok már a zoknitokat?), és ragyogjatok a nap 24 órájában, amikor helyt kell állni nőként, szeretőként, anyaként, munkatársként, ......... gyerekként, testvérként blablabla

  Szóval ha ezt végigcsináljátok, frankó érzés lesz hullafáradtan hazaérni és megmagyarázni a párodnak, hogy hogy d*gjon meg, miközbe ő lehúzta a 8 órát majd hazatért korgó gyomorral, büdös zokniban (+cipő)... Szóval fiúk, HAJRÁ!!!”
 • 10. Moncsi 2008. január 31. 23:45
  „Wuki! James Brown 2006-ban meghalt!!! sztem vele ne nagyon versenyezz...:D talán James Bond, vagy Hugh Hefner.........”
 • 9. Hajni 2008. január 31. 17:35
  „Férj-nek!
  Azok a hölgyek akik karrieristák és "emancipálódnak" ,azoknak elsősorban az anyagi jólét a fontos és nem ők azok,akik kényeztetésre,udvarlásra,bókokra és romantikára vágynak. (ez csak az én véleményem)”
 • 8. Férj 2008. január 31. 15:52
  „A hölgyek ELVÁRJÁK hogy romantikusak legyünk udvaroljunk, bókoljunk mint régen. Ugyanakkor tíz körömmel emancipálódnak, karriert építenek, "megvalósítják magukat". Amely férfi érzékenyebb visszafogottabb, az nem felel meg aza alant felhalmozott szakirodalomnak, az húzza csak magát össze.

  Akkor most lányok asszonyok , mit is szeretnének???
  Pusszantás.”
 • 7. Sir Anthony Babynton 2008. január 31. 15:13
  „A nőknek könyvtárnyi irodalom, bulvár folyóiratok serege, ostoba tv.magazin-műsorok szogáltatják a municiót, hogy mikor, miért, mire hivatkozással érezheti magukat álmosnak, nyűgösnek, hisztisnek, labilisnek; ideértve az időjárást, a hormonjaikat, agybiológiai folyamatokat, szomatikus elváltozásokat.
  A lényeg: az önfelelősség kizárva, valamiért mindig van (külső) ok nyafogni....
  Ha a ffi mindezek iránt nem megértő; akkor pedig egy érzéketlen állat.
  Szerintem egy felnőtt nőtöl ugyanúgy elvárható a kiegyensúlyozottság, mint egy férfitől.. Vagy nem ?”
 • 6. Hajni 2008. január 31. 14:30
  „Valószínű Péter még nem találta meg az igazi foltot a zsákra! :) ) Ami csak az egyik fél számára jó és kielégítő az nem kapcsolat és nem szerelem.! Azok a hölgyek,akik miatt Péter így vélekedik
  bizonyára nem tudják,hogy csak azt kapják cserébe,amit ők nyújtanak .A mai világban nem szégyen egymást felvilágosítani arról,hogy mi az ami örömet okoz ,hisz ezzel nem csak a partnernek,de magunknak is jót tehetünk.
  A hisztis,nyügös,fejfájós hölgyek csak színlelnek! Egyből gyógyult mindegyik,ha pezseghet a vérük egy friss románctól.”
 • 5. wuki 2008. január 31. 14:16
  „Persze emellett wuki bácsi legalább akkora sexmachine mint James Brown, úgyhogy lányok, keressetek!”
 • 4. wuki 2008. január 31. 13:48
  „Egyetértek Péterrel! Mi hímek is érző lelkek vagyunk, akik mint a kis virágok gondoskodásra, kényeztetésre vágyunk!”
 • 3. mirror 2008. január 31. 13:45
  „találó mondás... :)))”
 • 2. Putyilov 2008. január 31. 12:37
  „Egy mondás:

  Nem az a K..va,aki a placcon áll,hanem,akinek megveszed a bundát,ékszert,kocsit,aztán este fáj a feje.”
 • 1. Krisztina 2008. január 31. 08:07
  „Kedves Péter! Egyetértek veled! Egyre több hisztis és frigid nő van. Igenis lehet babusgatni a férfit is, nemcsak a férfinek kell, a nőt. Sajnos a sok munka elveszi mindenki energiáját, de ha van egy kis összebújós nap, akkor igenis, tegyük félre a stresszt és szeressük a másikat. :)”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Macskákkal közösült egy dóci fiú

Dóc - Döbbenetes homevideók kerültek fel egy fájlmegosztó portálra, a felvételeken egy dóci fiú két… Tovább olvasom