Kisalföld logö

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv 1°C | 8°C Még több cikk.

Nem csak a problémát ismerik

„ Nemcsak a problémákat, hanem azok megoldásait is ismerjük. Éppen ezért szeptember végéig saját költségünkből teljes egészében felújítjuk a Halászi úti lakótelep játszóterét” – jelentette ki tegnapi sajtótájékoztatóján dr. Szeredi Ádám képviselőjelölt.
Dr. Szeredi Ádám, a Mosonmagyaróvári Vállalkozók Egyesületének (MVE) jelöltje elmondta: a rendkívül rossz állapotban lévő játszótéren kicserélik a labdafogó hálót, felújítják a pályát övező kerítést, a focikapukat, valamint rendbe tetetik a homokozót és a hintákat is. Amennyiben az önkormányzat nem görget bürokratikus akadályokat a játszótér-felújítás elé, úgy terveik szerint szeptember végére megfelelő körülmények közt sportolhatnak és játszhatnak itt a gyerekek.
Szeredi Ádám hangsúlyozta: az egyesület képviselői továbbra is tiszteletdíj nélkül látják majd el munkájukat. Az MVE valamennyi képviselőjelöltje saját minimálprogramot dolgozott ki az adott városrészre. A velük kötött megállapodás értelmében, amennyiben megválasztják őket és a vállalásaikat az adott határidőre nem teljesítik, úgy lemondanak mandátumukról. Szeredi Ádám elmondta: saját minimálprogramjának lényeges eleme lesz a Tündérfátyol utca burkolatának felújítása és a Lajta-híd második forgalmi sávjának megépítése.
Amennyiben az MVE érdemi beleszólással bír majd az új testület munkájába, olyan gazdasági javaslatot dolgoznak ki, aminek eredményeként belátható időn belül elkészülhet a városi sportcsarnok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szavazzon Ön is Győr polgármesterére!

Ön kit választana meg Győr polgármesteri székébe? Nézze meg a jelölteket és Tovább olvasom