Kisalföld logö

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -5°C | 1°C Még több cikk.

Négy forgatókönyv közül választhat az MSZP

Továbbra sem tudni, hogy milyen napirenddel tartja meg az MSZP a július 4-i kongresszusát, ez jövő héten, a küldöttcsoportokkal való egyeztetés után derülhet ki. Az MTI értesülései szerint négy forgatókönyvből választhat a párt.

A négy forgatókönyvből az MSZP úgynevezett "öregjei és fiataljai", valamint a korábban bizalmi szavazást szorgalmazó fővárosi szervezet is elfogadhatónak tart egy alternatívát; azt azonban egyelőre nem lehetett felmérni a délutáni, a megyei elnökökkel kibővített elnökségi ülésen sem, hogy a megyék miként állnak e verzióhoz.

E szerint a július 4-i kongresszuson nem foglalkoznának személyi kérdésekkel, így a bizalmi szavazással sem.

Olvasóink írták

33 hozzászólás
12
 • 33. kolombela 2009. június 29. 23:17
  „Parasztbasztato 30-hoz
  Már válaszoltam választékosan , nem is értem miért moderáltak ki, de mindegy.
  Neked mint balliberális, a hazát eladó réteg eszement kiszolgálójának természetesen....<moderálva>.... tünik a Szent Korona Tan, mivel halovány fogalmag sincs róla, hogy miről beszélek. Hogy megvilágosodj, én magát a koronát, mint tárgyat meg sem említettem, a Parlamentben pedig igenis jó helye van.
  Idejét múlt pedig az amit te képviselsz, a Tan, mint alap elv igenis remek, csak hozzá kell igazítani a mai kor követelményeinek. Azt sem látom be, hogy mi a probléma egy kis konzervativizmussal.”
 • 32. LAZA 2009. június 29. 18:52
  „Az könnyen kijelenthető,hogy a 2014 évi választások leendő nagy esélyese a jobbik.
  a Fidesz igyekezik ugyan de azért a következő választást még Ők nyerik.
  A választási törvény sajátosságaiból kifolyólag valószinüleg kétharmaddal!
  Mit is jelent ez?
  Elképzelhetetlenül nagy fegyver!
  Amiért lelkesedhetünk? Elsősorban a SZÁMONKÉRÉS! A bünöző politikusréteg nem bújhat a mentelmi jog mögé!
  Aztán semmi!
  A Fidesz lételeme úgyanis a döngölés!Állhat a népszerüségük akár 99%-on ők akkor is döngölni akarnak!
  Kiáll a sajtótájékoztatóra valami kaméleonjuk és azt mondja,hogy ez a Magyar Parlament szégyene!
  Aztán elvonul és felfeszi a számla nélküli adómentes költségtéritését! 386-od magával mert a parlementi létszám ilyetén tartása az úgye nem szégyen!stb.stb.
  Már most a zsebükben az ügyészség aki nem a bünelkövetőket üldőzi(jó magyar szokás szerint)hanem azokat akik nyilvánosságra hozzák!
  Szóval lesz félni valónk(om) bőven.
  Akár készülhetek is jobb esetben az adóellenőrzésekre rosszabb esetben a jobboldali pribékmédia legújabb kedven kifejezésére a RABOSÍTÁSRA!”
 • 31. Reális 2009. június 29. 15:42
  „Csak az csodálkozott a jún. 7. választás eredményén,aki nem a nép között él!”
 • 30. Parasztbasztato 2009. június 29. 15:12
  „Kolombela.Neked nincs fogalmad arrol,hogy mekkora ..<moderálva>.. beszelsz. 2009 van,ha nem vetted volna eszre;mit akarsz azzal a sok idejetmult marhasaggal??? Nem kellene lopni a magyar politikusoknak,meg nem sirni kellene mint a furdos kurva,hanem tenni valamit.A koronanak meg a muzeumban a helye,ott,ahonnet Orban ..... kicibaltatta.”
 • 29. kolombela 2009. június 28. 20:41
  „Pancser
  Én nem azt mondtam ,hogy a királyságot vissze kell állítani, hanem azt, hogy a Tan szellemiségével mennyivel könnyebb volna Magyarország politikai és gazdasági helyzete, és ez a lényeg.
  Az ilyen Parasztbasztató féle embereknek fogalma sincs, hogy miről beszélek, de szerintm, még nagyon sok embernek sincs.”
 • 28. pancser 2009. június 28. 19:06
  „A Szent Korona tan, történelmi tény, bár volt aki anélkül kormányozott pl: II.József(1780-1790) a "kalapos" király. Akinek a fejére tették, az volt MO. uralkodója, tehát jelkép volt, az önálló magyar állam jelképe. De vacakozni nem kell ezt a megfizethetlen eszmei értékű nemzeti ereklyét. Az eredetinek a Múzeumban a helye biztonságos helyen. MO köztársaság, az ellen semmi kifogásom, hogy másolata, bizonyos ünnepeken aktusokon jelen legyen, méltó körülmények között. ....<moderálva>”
 • 27. kolombela 2009. június 28. 19:05
  „moderálva”
 • 26. Parasztbasztato 2009. június 28. 17:20
  „moderálva”
 • 25. 13.István 2009. június 28. 17:17
  „Még mindíg sok a félrevezetett aki nem lát az orránál távolabb . Ezek az emberek nem éreznek még semmit
  a megélhetésükön ,nem vásárolnak, vagy kétmilliót keresnek havonta .
  Ennyi állami igazgató meg nincs, az ilyenek valami másban utaznak.
  Értsétek meg változás kell,és kemény elszámoltatás!!”
 • 24. pancser 2009. június 28. 17:10
  „Pimax-nak! Marxista tanokon nevelkedett agyatok azt föl nem foghatja amit írtam. Mert ott a személyiség szerepe helyett, agyalágyult törvényszerűségeket emlegettek. Attól, hogy valaki népszerú miért lenne diktátor? Itt nem vezényelnek ki senkit, ha OV. beszél a téren, le se kell zárni a fél várost. A hazugság zsákja kipukkadt az MSZP-nél!”
 • 23. kolombela 2009. június 28. 13:32
  „Primax 22-höz
  Ha a Jobbik xenofób lenne, akkor az összes magyarországi ,,idegen" nemzetiséget támadná.
  Ezzel ellentétben kizárólag a deviáns, bűnöző életmódot folytató cigányokat és az országot romlásba döntő zsidókat támadja, hangsúlyozva, hogy aki hajlandó elfogadni a normális egymás mellett élés feltételeit azzal nincs semmi baja.
  Ha vennéd a fáradtságot (amit nem teszel) és felkeresnéd a Jobbik honlapján programjukat, akkor kérdésed feleslegessé válna.
  Nagyon látszik, hogy elvtársaid kötelezően betanult szövegét papolod. Egyébként mind azt csinálják jól, amit a balliberális oldal oly nagyon rosszul, vagyis az egész nemzetért tesznek valamit, nem pedig egy bizonyos népcsoport és saját maguk érdekében.
  A Jobbik homofóbiája abban merül ki, hogy megakadályozza azt a fajta sexuális devianciát, amit egyesek, sokak megbotránkoztatására tesznek. Javaslom, hogy ebben a kérdésben is olvass utána és ne csak elvtársaid szövegét szajkózd.”
 • 22. Primax 2009. június 28. 12:40
  „kolombela #18 írta :
  " Csak egyetlen párt marad a Jobbik és hasonló szervezetek. Ha jól csinálják (miért ne tennék?) akkor 2014-ben egyedül alakíthat kormányt (bár már most is bennük van a kormány alakítás lehetősége) és végre kitakarodik az országot szétlopó réteg."
  Azután majd lop a Jobbik...ha így lesz.
  Amúgy, mi az amit jól csinálnak ?
  A xeno -és homofób tanok hirdetésén kívül...”
 • 21. Primax 2009. június 28. 12:35
  „" Az emberek egy eszmét többnyire egy személlyel szoktak azonosítani, a reformációtól a kommunizmusig. Erről van szó, az alternatívát személyében OV. testesíti meg, mint Luther a reformációt, mint de Gaulle Franciaország újbóli megteremtőjét! "
  Nem semmi hasonlat.
  Hát, csak imádjátok az "alternatívátokat" ...
  Megérdemlitek.”
 • 20. Reális 2009. június 28. 12:19
  „2 megnyert választás után szétesni...na ehhez kell ám a tehetség!pancser baloldal!”
 • 19. kolombela 2009. június 28. 11:30
  „Pancser
  "Az emberek egy eszmét többnyire egy személlyel szoktak azonosítani, " irod és mennyire igazad van.
  A magyarok ezt odáig fejlesztették, hogy az egyetlen eszményüket nem egy létező személyhez kötötték, hanem egy tárgyat személyesítettek meg. Ez a tárgy a Szent Korona. A Szent Korona Tana zseniális megoldás, hiszen az eszményt senki sem tudta megváltoztatni egyedül önös érdekből, ehhez mindig a közösség akarata szükségeltetett.
  Ezt kellene visszaállítani, és kezdésnek a fejekben állna helyre a rend, amit a gazdasági rendbetétel tudna követni”
 • 18. kolombela 2009. június 28. 11:19
  „Primax
  Igazad van a fityesszel kapcsolatban, csak az azt követő választásokkal vagy nagy tévedésben. Bukásuk után nem sokáig lesz nagy az örömöd, sőt egyáltalán nem fogsz örülni, ugyanis a nemzeti erők addigra igencsak megerősödnek. Csak egyetlen párt marad a Jobbik és hasonló szervezetek. Ha jól csinálják (miért ne tennék?) akkor 2014-ben egyedül alakíthat kormányt (bár már most is bennük van a kormány alakítás lehetősége) és végre kitakarodik az országot szétlopó réteg.
  Ennek az országnak egy jó darabig nem kell MSZP, SZDSZ, MDF és később nem fog kelleni Fidesz-KDNP és az összes holdudvaraik. Az LMP azért nem rúg labdába, mert a SZDSZ utód pártja lesz (már most is az).”
 • 17. kolombela 2009. június 28. 11:06
  „asher11 5.höz
  "A Fidesz MIBOL,Milyen penzbol,allitana vissza a 13-ik havi nyugdijat peldaul???"
  Nekem van pár ötletem. Például adjátok vissza azt a pénz, amit jogtalanul, ti zsidók elloptatok az országból, amit holokauszt címen jogtalanul klf kárpótlást kaptatok és kaptok a mai napig is.
  Azt hiszem akkor 100 évre megoldódna az ország pénzügyi, gazdasági problémája.”
 • 16. Parasztbasztato 2009. június 28. 10:33
  „Pancser;de jot rohogok majd rajtad,ha nyer a Fidesz-bagazs es egy ev mulva rajossz,semmi sem tortent,csak most piros-feher zold maszlagot eszel..Fuck Fidesz.”
 • 15. 13.István 2009. június 28. 09:54
  „Elnézést: FOGATÓKÖNYV”
 • 14. 13.István 2009. június 28. 09:53
  „Mindegyik forgatóköny-nek csak egy lehet a vége- totális bukás-elszámoltatás ,de keményen!!!”
33 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pár nap, s jön a kánikula!

Időjárás - Hétvégén még valószínűleg győznek a felhők, számíthatunk záporra, zivatarra, de jövő hét… Tovább olvasom