Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Ne kampánycéllal segítsenek

„ Az MDF soproni szervezete – kampánytól függetlenül – akkor segít, amikor szükség van erre” – reagált Nagy Tamás Kóczán Zoltán nyilatkozatára.
„ Az MDF soproni szervezete – kampánytól függetlenül – akkor segít, amikor szükség van erre" – reagált Nagy Tamás Kóczán Zoltán szabad demokrata politikus MDF-et bíráló múlt szombati nyilatkozatára. „Segítettünk például a mátrakeresztesi árvíznél, a csángóföldi Pusztinának, vagy a megyével együtt adományainkkal a kárpátaljaiaknak. Kóczán Zoltán láthatja, hogy nem légzőkészülék vásárlásáról, hanem eszközbeszerzés támogatásáról írtunk. Nem a politika feladata eldönteni, hogy az adott szakmának mire van szüksége, vagy hogy egyáltalán szüksége van-e valamire. A kezdeményezésünk előtt – többek között – ezért is kértük ki a soproni tűzoltók véleményét."

Kóczán Zoltán ezzel kapcsolatban kifejtette: „Amikor feláll az új önkormányzati testület, meg kell kérdezni a tűzoltókat, mentőket, rendőröket és a katasztrófavédelmi szakembereket, hogy mire van halaszthatatlanul szükségük. Eddig ilyen felmérés nem készült, viszont a jelenlegi városvezetés sok millió forintos eszközbeszerzéssel támogatta a tűzoltókat és a rendőrséget is. A műegyetemi tűzoltó-tragédiát nem szabad politikai célokra felhasználni. Sajnáljuk, ha ezt bármelyik párt megteszi."
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A jóindulatú méhizom daganatokról

A méhben igen gyakran előforduló, nem rosszindulatú daganatot myomának (leiomyoma, fiboid) hívjuk. A méh falának különböző részeiről indulhat ki, általában izom- és kötőszövetből épül fel. Természetesen a fájdalom és a vérzészavar nem csupán myomával (méhizomdaganat) függhet össze. A korrekt diagnózis felállításában a tapintó kéz mellett szerepük van a különböző képalkotó eljárásoknak is. Tovább olvasom