Kisalföld logö

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

nagy harcban első a nyúl

Szoros küzdelemben lett őszi első a Nyúl együttese a megyei másodosztályú bajnokság Győri csoportjában. A védelem különösen jó teljesítményt nyújtott. Egy fiatal kapust szeretnének igazolni.

labdarúgás

A számok tükrében: 10 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség, 43 rúgott és 14 kapott gól, 31 pont – ez a mérlege a megyei másodosztályú bajnokság Aranyhal Étterem Győri csoportja őszi első helyezettjének.
Jól kezdték a szezont a nyúliak, az első öt találkozójukat zsinórban megnyerték. Különösen emlékezetes volt a kónyi vendégszereplésük a negyedik fordulóban, amikor tíz rúgott góljukra csupán három alkalommal érkezett válasz a hazaiak részéről. Az összecsapáson Berki János öt találattal terhelte meg az ellenfél hálóját. P Németh Gergellyel együtt a gárda leggól- erősebb játékosának bizonyult.
A győrújbaráti alakulat végig nagy csatát vívott a szomszéd település csapatával. Az utolsó fordulóban legyőzték ugyan a nyúliakat, jobb gólkülönbségüknek köszönhetően azonban mégis Kóbor Péter tanítványai várhatják az élről a pontvadászat tavaszi folytatását. Az edző a Kisalföld érdeklődésére elmondta: amíg jó volt az edzéslátogatottság, addig az eredmények is remekül alakultak. Később visszaesett a létszám, ennek ellenére a vezető pozíciót sikerült megőrizniük. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a szorosabb mérkőzéseken általában a nyúliaknak volt szerencséjük. Váratlanul pontokat vesztettek viszont Felpécen és Börcsön is.
„ Erősíteni sajnos nem tudunk, egy fiatal kapust azonban szeretnénk igazolni. Örömteli, hogy a csapatot nagyrészt helyi fiatalok alkotják és a védelmünk is jól teljesített. Tavasszal a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk a legjobban szerepelni.”

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Póczáné Németh Alojzia

Tovább olvasom