Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Nagy Ágnes: fő a természetesség

A kapuvári elődöntőből szintén a fináléba jutott Nagy Ágnes. Vele készített interjúnkat itt olvashatják.

Névjegy: Nagy Ágnes

Kedvenc könyv:
Egyiptomi regék és mondák
Kedvenc film:
Két hét múlva örökké, Honey
Kedvenc színész:
Sandra Bullock
Kedvenc énekes:
Crystal, Ákos
Kedvenc étel/ital:
brokkoli, ananászlé
Férfiideál:
a párom
A kapuvári elődöntőből fináléba jutott Nagy Ágnes kellemes meglepetésnek tartja, hogy a zsűri ilyen erős mezőnyben meglátott benne „valamit", s beválasztotta a hat továbbjutó közé. A győri hölgy elsősorban természetesnek vallja magát, ugyanakkor kicsit szétszórtnak és határozatlannak is...

– Említetted, mikor telefonon egyeztettünk, hogy soha nem sminkeled magad. Ennyire fontos neked, hogy természetes legyél?

Nagy Ágnes
– Nézd, a természetesség szerintem ma már kis túlzással hiánycikk. Távol álljon tőlem, hogy bárkit megsértsek, de körbenézek az utcán, s valahogy mindennek „műszaga" van. Sajnos mindinkább az embereknek is, a lányok gyakran még a konditerembe is cicomázva, sminkelve járnak.

– Én pedig a világért sem szeretnék gonoszkodni, de nem lehet, hogy a természetességedben az is szerepet játszik, hogy mostanság így sokkal könnyebb kitűnni?

– Nem hinném, csak azt próbálom mutatni magamból, amilyen valójában vagyok. Egyszerűen így érzem jól magam a bőrömben. Amit felvetettél, azzal egyébként sem értek egyet, tapasztalataim szerint a srácok sokkal jobban megbámulják azt a lányt, aki feltűnő cuccokban, sok mázzal az arcán flangál. Más kérdés, hogy a férfiak talán jobban értékelik a természetességet, legalábbis hosszabb távra terveznek azzal a lánnyal, aki természetes...

– S mi a természetesség titka? Pontosabban mi a te természetességed titka?

– A sportolást, a mozgást nem vetem meg, emellett igyekszem egészségesen, harmóniában élni. Ez utóbbi amúgy sokszor meglehetősen nehezen jön össze, egyrészt határozatlan vagyok, másrészt folyamatosan sietek, rohangálok ide-oda.

– A természetességed jó értelemben vett egyszerűséggel is párosul? Gondolok itt szórakozásra, kikapcsolódásra, kultúrára.

– Igen. Hosszú éveken keresztül énekeltem, kezdve könnyűzenei produkcióktól egészen a komolyzenéig. Életem egyik legszomorúbb döntése volt, mikor a munkám és párhuzamos tanulmányaim miatt kénytelen voltam búcsút inteni az éneklésnek, de a mai napig nagyon közel áll a szívemhez a zene, kedvenceim a musicalek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beszélgetés az oktatási reformról

Két éve készül a felsőoktatási törvény, amelyről két felsőoktatási vezetővel beszélgettünk. Tovább olvasom