Kisalföld logö

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Működik a távszerelem?

Találgatnak az emberek mi történt Oroszlán Szonja és kedvese, a vízilabdázó, Kásás Tamás között.

Amikor megismerkedett a színésznô és a vízilabdázó olimpiai bajnok, mindenki nekik drukkolt. Találgatnak a barátok, az ismerôsök, mi történt Oroszlán Szonja és kedvese, az olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás között.

Kásás Tamás és Oroszlán Szonja
Ugye nincs vége a nagy a szerelemnek? Ugye nem rendült meg a távolságtól? A színésznôt és a sportolót alig lehetett az utóbbi idôben együtt látni. Pedig azelôtt, ha mindketten itthon tartózkodtak, elválaszthatatlanok voltak. Ha pedig Kásás Tamás épp a vízben tempózott a labdával, Szonja a lelátón ült és izgult. A lány, amikor hazaérkezett Olaszországból az Egy szoknya, egy nadrág forgatására, még a maga visszafogott módján is boldogan nyilatkozott a lapoknak.

Nem titkolta, jól érzi magát párja mellett Savonában, pihen, olvas, feltöltôdik, és gyakorolja a háziasszony-szerepet. Barátnôi csak derűs arcát látták, Gallusz Niki is ezzel a sugárzó lánnyal találkozott. "Valaha igazi jó barátnôk voltunk. Aztán a szakma meg a magánélet elsodort minket egymástól, de Szonja megkeresett, leültünk kávézni, beszélgetni, és akkor nagyon boldognak láttam. Azt mondta, ez a fiú egy ajándék az élettôl." 

Ebben a szárnyalóan boldog idôszakban Szonja a többi, rég nem látott barátnôjét is sorra hívta, sorra megnyugtatta ôket, milyen boldog Olaszországban, Kásás Tamás mellett, meg azért is, hogy itthon nem felejtették el. Lám, hívják, fôszereppel kínálják. Aztán hirtelen csend lett, nem tudni, mi történt aztán. Mert Oroszlán Szonja többé nem jelentkezett barátainál, talán a filmforgatás, az interjúk, a fotózások kötötték le, gondolták ôk. Amelyeket mostanában, úgy hírlik, le-lemondogat. Egyedül látják a lányt abban a kondicionáló teremben is, ahol korábban a párjával fordult meg sűrűn.

Csak nincs valami baj közöttük? Miért, hogy a korábban elválaszthatatlan párt egyre ritkábban látni együtt? Uszodai berkekben azt beszélik, hogy Szonja volt az, aki tavaly nyáron mindenáron szeretett volna kimenni külföldre, és addig gyôzködte kedvesét, míg az beadta derekát. A világ egyik legjobb pólósa persze nem szűkölködött ajánlatokban, az olasz Savona bármit megadott, hogy Tamás odaszerzôdjön. Pedig állítólag a fiú szívesebben maradt volna Magyarországon, hisz az athéni olimpiát a Vasas színeiben, kiváló formában játszotta végig, és komoly része volt az aranyéremben. 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dell: 9,1 millió eladott számítógép egy negyedév alatt

A július 31-én zárult második pénzügyi negyedévben a Dell 13,4 milliárd dolláros forgalmat ért el,… Tovább olvasom