Kisalföld logö

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

mozaik

Színes-kupa. Dunaszegen a Színes-kupa elnevezésű labdarúgótornán a házigazda együttes végzett az első helyen, megelőzve a Győrújfalu, a Győrladamér és a Dunaszentpál csapatait. A torna gólkirálya Járeb István (Dunaszentpál), legjobb kapusa Kertész Tamás (Dunaszeg), legjobb játékosa pedig Majlinger Csaba (Győrújfalu) lett.

emléktorna. Ötödik alkalommal rendezték meg Kajárpécen a Dr. Hofer Károly-

emléktornát, amelyet a házigazdák nyertek meg a Felpéc, a Gyömöre és Sokorópátka előtt. A legjobb kapus Ferenczi Lóránt (Felpéc) lett, míg a gólkirályi címen két kajárpéci játékos, Horváth Norbert és Svecz Edvárd osztozott.
teke. Régi hagyomány, hogy minden évben megmérkőznek egymással a soproni és a bécsújhelyi tekézők. Az elmúlt hétvégén Sopronban találkoztak a sportolók és mindkét fronton hazai győzelem született. Eredmények. Férfiak: Scarbantia Elektromos–

Wiener Neustadt 7:3 (3869–3723). A soproniak legjobb dobói: id. Zsirai Gyula 522, Poós József 501, Horváth Vilmos 499, ifj. Zsirai Gyula 497, Horváth Péter 484. Nők: Sotáv–Wiener Neustadt 4:0 (969–794). A soproniak legjobb dobói: Babosné 503, Dömötörné 466.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Késtek a vonatok

Meghibásodások miatt több menetrendszerű vonat késett tegnap a Győrött is áthaladó… Tovább olvasom