Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

mozaik

tenisz. A győri Poly One-HEAD-kupán az amatőr országos ranglista 2. helyezettje, Juhász István diadalmaskodott az első helyen álló Nyírő Richárd előtt. Harmadik helyen a győri Tóth Balázs végzett. A Győri TC jóvoltából nem maradnak verseny nélkül hétvégén sem a tenisz szerelmesei. A Kálóczy téren mától vasárnapig rendeznek férfi másod- és harmadosztályú, valamint lány 14 és fiú 10 éves korosztályos viadalokat. A versenyen részt vesz a Győri TC korosztályos Európa-bajnoka, Mikó Zsófia is. A soproni Hegykői Tornácos-kupa szabadidős verseny a Danubius teniszcentrumban ma 15 órakor kezdődik. A szervezők a kezdési időpontig várják a nevezéseket.

Tanfolyam. A megyei sportigazgatóság a 2006/2007-es tanévben 58 sportágban indít egyéves, állami végzettséget adó sportoktatói tanfolyamot levelező formában Győrben. Jelentkezési lap és információ a következő címen illetve telefonszámon kérhető: megyei sportigazgatóság, Győr, Batthyány tér 2. Telefon: 96/618-290.
Futballtornák. Kovács József emlékére rendeznek holnap 15 órától labdarúgótornát Abdán. Részt vevő csapatok: Győri Dózsa, Nagyszentjános, ESK Ménfőcsanak, Abda. Ikrényben szombaton és vasárnap rendezik a Betérő-kupát. A Lipót–Rábapatona mérkőzés 16.30, az Ikrény–Pér találkozó 18.15 órakor kezdődik. Másnap ugyanekkor először a két vesztes, majd a két győztes találkozik.
modellsport. A tassi országos bajnokságon Kocsis István, a soproni Modellező SE sportolója első lett. Klubtársa, Tóth Károly negyedik helyezést ért el. Ugyancsak Tasson rendeztek két Világkupa-fordulót. Az egyiken Tóth Károly szerepelt sikeresebben, az élmezőnyben végzett. A szlovák modellező VK fordulóját hosszú ideje Tasson rendezik, ezen a viadalon Kocsis István negyedik lett, míg Tóth Károly az ötödik helyen végzett.
Emléktorna. Július 29-én és 30-án rendezi meg az enesei sportegyesület a Gúth János labdarúgó-emléktornát. A házigazdák csapatán kívül a Kóny, a Győrsövényház és a Rábacsécsény együttesei vesznek részt a küzdelmekben. A mérkőzések mindkét nap délután fél ötkor és este fél hétkor kezdődnek.
halálozás. Id. Bartos László, a Rába ETO örökös tagja, egykori neves atléta 87. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása ma 10 órakor lesz a győr-révfalui temetőben. A Kisalföld csütörtöki számában tévesen közöltük a búcsúztatás időpontját, az érintettektől elnézést kérünk.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Útfelújítás hétfőtől

Dunaremete. Az önkormányzat márciusban pályázaton nyert pénzt az Ady Endre utca felújítására,… Tovább olvasom