Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

mozaik

Kispályás labdarúgás. Augusztus 20–21-én idénynyitó kispályás labdarúgótornát rendeznek a mosonmagyaróvári Báger-pályán. Jelentkezni

augusztus 14-ig lehet a 20/371-5046-os vagy a 30/427-7326-os telefonszámon.

rábacsényi torna. Nagy Szilárd-emléktornát rendeznek Rábacsécsényben. A műsor: szombaton 16.30 órától Kóny–Győrsövényház, 18.30 órától Rábacsény–Rábapatona. Vasárnap 16 órától a vesztesek, 18 órától a győztesek mérkőznek.
Karate. A napokban rendezett pécsi nemzetközi edzőtáborban kyokushin karate szakágban sikeres fekete öves vizsgát tett Erdős Bernadett, a győri Ronin SE sportolója.
Futballtorna. Négy csapat, a Nyúl, a Pér, a Mindszentpuszta és az Ikrény részvételével rendezik meg július 23-án és 24-én az ikrényi Betérő-kupát. A torna mérkőzései szombaton és vasárnap 16 órakor kezdődnek.
Lovasviadal. Koroncón, a Cavaletti-lovardában rendezték a gyermeklovas-viadal második fordulóját. Eredmények, kezdő lovasok: 1. Czeizer Attila. 10–14 éves lovasok: 1. Oross Máté. 14–18 éves lovasok: 1. Pintér Krisztina. Rajtengedélyes lovasok: 1. Simon Zsófia (valamennyi Cavaletti Lovasclub, Koroncó).
Bayern-klub. Ismét utazást szervez a győri Bayern-klub. A jelentkezők a Bayern München augusztus 27-én a Hertha, illetve a szeptember 17-én a Hannover ellen sorra kerülő mérkőzéseire utazhatnak el. Jelentkezni és érdeklődni Szombat Zsoltnál a 20/9236-520-as telefonszámon lehet.
Varga István-vándordíj. Volt győri evezősök (Vaczula István, Árki Tibor, Horváth Gyula, Papp Imre) vándordíjat alapítottak Varga István (Putyuli) emlékére. Minden évben a fiú tanuló négypár magyar bajnoka kapja meg.
Nemzetközi torna. Az elmúlt hétvégén nemzetközi labdarúgótornát rendeztek Nyalkán, amelyen egy belga, egy szlovák és négy magyar csapat mérte össze tudását. A győztes büntetőkkel a Győrasszonyfa csapata lett, megelőzve a Mindszentpuszta, a Pázmándfalu, a Felbár (szlovák), a Nyalka és a Beveren (belga) együtteseit. A torna gólkirálya Salomvári Balázs (Mindszentpuszta), legjobb játékosa Bertalan Norbert (Felbár), legjobb kapusa Bíró József (Pázmándfalu), míg legjobb külföldi játékosa Robby Rejszbrak (Beveren) lett.
ob ikrényben. Holnap délelőtt tíz órától az ikrényi vízisípályán rendezik meg a wakeboard országos bajnokságot, amelyre hetven versenyzőt várnak. Előreláthatólag három kategóriában – junior, open, amatőr – rendeznek futamokat. Utóbbiban csak férfiak indulnak, az előbbi kettőben azonban hölgyek is vízre szállnak. A döntők délután három órakor kezdődnek. A wakeboardverseny mellett egyébként más program is várja az érdeklődőket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigorúbban büntetik az építési szabálytalanságokat

A korábbinál jóval szigorúbban büntetik az építési szabálytalanságokat. Július 15-étől akár 10… Tovább olvasom