Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Mozaik

Cselgáncs. Szombathelyen és Pápán álltak tatamira korosztályos versenyen a Koroncói Tutti Judo Klub versenyzői. A Vas megyei városban rendezett viadalon Bánfi Tamás, Kovács Roland, Csigi Lénárd, Rekecki Roland, Zsámár Ramóna, Zsámár Norbert és Rokob Elizabeth aranyérmet szerzett. Csigi Lénárd a diák A korosztály mellett a serdülők között sem talált legyőzőre, s a szervezők által felajánlott legtechnikásabb versenyzőnek járó díjat is átvehette. Pápán a diákkorcsoport számára rendeztek regionális versenyt, ahol Csigi Lénárd két korosztályban is veretlennek bizonyult.

Atlétika. Az elmúlt hétvégén Mariborban rendezték meg a II. osztályú összetett Európa-kupát. A versenyen a magyar női válogatott a második helyen végzett, mely az I. osztályba való feljutást jelentette. A csapatban kiválóan szerepelt Babos Rita, a Győri Dózsa SE atlétája. A hétpróba küzdelmei során magasugrásban 181 cm-rel a legjobbnak bizonyult, 200 méteres síkfutásban pedig 25,58 mp-cel a negyedik legjobb időeredményt érte el. Felkészítő edző: Farkas Roland, nevelőedző: Babos Géza. Az ezüstérmes csapat tagjai: Babos Rita, Farkas Györgyi, Óvári Zita és Adamik Anna.
Íjászat. Mátrakeresztesen újabb minősítő versenyt rendezett a napokban a Magyar Terep- és Vadászíjász Egyesület az első történelmi íjászkonstrukció megalkotója, Fábián Gyula emlékére. A versenyen, melynek bevételét jótékony célra fordították, a győri Bercsényi DSE íjászainak sikerült győzni. A nőknél Albert Erika, a férfiaknál Vági Miklós az első osztályú szint meglövésével bizonyult a legjobbnak.
Karate. A SMAFC kyokushin karate szakosztályának haladó gyerek csoportja (8–12 évesek) edzőtáborozott a múlt héten szerdától vasárnapig a Soproni Gyermek- és Ifjúsági Táborban. Az edzőtábort záró övvizsgán 45 gyermek és felnőtt karatés bizonyíthatta felkészültségét a kezdőtől a mesterjelölt szintig.
Strandröplabda. Július 9-én reggel kilenc órától amatőr torna helyszíne lesz a győri Aranypart. Nevezni a helyszínen lehet. A négy játékosból álló csapatban két hölgynek is szerepelnie kell.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb bajnokok

A Soproni Ünnepi Hetek sportrendezvényein újabb sportágakban avattak bajnokokat, köztük több megyei… Tovább olvasom