Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Mosonmagyar-

óvári TE

1 (1) Balatonlelle 2 (2)

Mosonmagyaróvár, 700 néző. V.: Kovács G.


Antal – Szabó G., Pint, Puglits, Sipos, Méry, Burkus (Varga I.), Pálla, Papp I., Godian (Szakáll), Schafranek. Edző: Tiba Zoltán.
Viniczai – Balogh, Vettorazzi, Kenéz, Grazl K., Búza, Ágoston (Himits), Grazl N., Makovi (Földes), Czupik, Bali (Petrovich). Edző: Kolovits Zoltán.
Gsz.: Méry, ill. Grazl N., Czupik. Kiállítva: Puglits.
Egyperces gyászszünet előzte meg a mérkőzést a közelmúltban elhunyt Félix Sándor tiszteletére, aki sokáig volt a Kisalföld sportmunkatársa.
1. p: Szép összjáték után Grazl Norbert kilépett a nézők közül, és a kifutó Antal mellett a kapu bal oldalába lőtte a labdát. 0–1. 16. p: Jobb oldali szöglet után egy kapu előtti nagy kavarodásban Méryhez pattant a labda, aki 14 méterről a bal alsó sarokba lőtt. 1–1. 26. p: Egy túl szigorúan megítélt büntetőt Czupik biztosan lőtt a hálóba. 1–2. 60. perc: Puglits lerántotta Búzát, amiért a játékvezető kiállította.
Az első félidőben a hazaiak támadtak többet, de a balatoniak ellentámadásai mindig veszélyt jelentettek a hazaiak kapujára. Szünet után a megfogyatkozott mosonmagyaróváriak fölénybe kerültek, de az egyenlítés nem sikerült. Alacsony színvonalú, küzdelmes mérkőzésen a játék összképe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna.
Jók: Szabó, Méry, Papp, ill. Czupik, Kenéz, Grazl K., Grazl N.
Tiba Zoltán: – Hatvan percet és egy emberelőnyt adtunk az ellenfélnek. A végén Sipos sérülése után a nyolc játékosra fogyatkozott csapatom azt játszotta, amit végig kellett volna.
Kolovits Zoltán: – Az egység diadalmaskodott.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Stuttgartból Almádiba

Szülővárosában ünnepelte névnapját tegnap a győri származású, Stuttgartban élő Verebics Ibolya… Tovább olvasom