Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Mit tettek érte?

Felháborodva olvastam a fehértói falunapról írt SMS-eket. Kérdezem a küldőitől: mit tettek a falunap sikeréért? Gondolom, semmit. Azt nem vették észre, hogy mennyien kivették a részüket a munkából? Ha így nyilatkoznak, bizony nem!

Mindnyájan megkaptuk a programot. Akinek ez nem felelt meg, miért jött el? Szerintem a falunapok lényege az, hogy a lakosság és a vendégek néhány kellemes órát együtt töltsenek. Ne csak azért jöjjenek haza a faluból elszármazottak, hogy a sztárvendéget meghallgassák és tűzijátékot nézzenek. Azért jöjjenek, hogy találkozhassanak kedves ismerőseikkel, rokonaikkal. Hiszen a mai rohanó világban alig jut időnk egymásra, szeretteinkre. A sztárvendégek és a tűzijáték több százezer forintjukba kerül az önkormányzatoknak.
A negyedik fehértói falunap programja és színvonala megfelelő volt, igazi közösségi nap. Köszönet a polgármester asszonynak, a képviselő-testület tagjainak, a Nádszál Egyesület Fehértóért tagságának és mindazoknak, akik hozzájárultak a falunap sikeréhez. A környező falvak lakói bennünket, fehértóiakat irigyelnek, hogy milyen szép a falu, öröm végigmenni rajta. Az SMS-küldőknek egy idézettel üzenek: „A boldogságot nem lehet ajándékba kapni, egyetlen titka: adni, mindig csak adni. Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet és sok-sok önzetlen, tiszta szeretetet.”
Név és cím a szerkesztőségben
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyit költ idén nyaralásra?

Tovább olvasom